K1 i Boks

Priprema se boksački meč između Andersona Silve i Logana Paula!?

Anderson Silva
 Mauro Pimentel/AFP/Profimedia
Pojavila se informacija kako bi uskoro trebao biti potvrđen boksački meč youtubera i UFC legende

Nakon što je sve svoje fanove oduševio boksačkim mečem protiv Julija Cesara Chaveza Jr., 46-godišnji Anderson Silva trebao bi uskoro ponovno ući u boksački ring. Iako nakon spomenutog meča nije potvrdio kako će nastaviti s boksom, moguće je da je dobio ponudu kakva se ne odbija, barem s financijske strane.

Internetom je tako počela kružiti vijest koju je u javnost plasirao Dillon Danis. Bellatorov borac i BJJ crni pojas podijelio je sliku svog privatnog dopisivanja na Instagramu. Odnosno, podijelio je poruku koju mu je poslao BJJ borac i poduzetnik Viktor Doria.

U poruci je obaviješten kako će se 19. rujna u Dubaiju održati velika priredba koju će predvoditi boksački meč Andersona Silve i Logana Paula. Danisu je ponudio grappling meč po ADCC pravilima i sa sucima.

Ipak, iznenađuje što je Danis odlučio to podijeliti javnosti, umjesto odgovoriti i nastupom dobro zaraditi. Napisao je kako neki ljudi pljuju po njemu, a onda mu šalju privatne poruke, vjerojatno time misleći na Doriju. Ipak, više detalja nije nam poznato, no to je zapravo ovdje sekundarno. Glavna je informacija koju je Danis iznio.

Ako je informacija točna, Paul će se vrlo brzo vratiti u ring, nakon uspješne ekshibicije protiv Floyda Mayweathera, s kojim je u ringu proveo punih osam rundi. Silva je također, kao što je gore navedeno, nedavno nastupio, no on je oduševio pobjedom nad bivšim svjetskim prvakom.

Za razliku od svog mlađeg brata Jakea, koji je slavio u sva tri dosadašnja profesionalna boksačka meča, Logan je za sada bez pobjede, no uz svoju popularnost neće imati problema oko gledanosti idućih mečeva. Ako se bude održao po profesionalnim pravilima, mogao bi biti zanimljiv i pravih borilačkim fanovima, barem u usporedbi s dosadašnjim mečevima braće Paul.

Linker
23. travanj 2024 16:32