K1 i Boks

‘Taj me intervju razočarao, ne znam je li Fury bio loše volje ili se samo poigrava sa svima nama‘

Tyson Fury
 STEPHEN CRAWSHAW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
‘Kod njega nisam osjetio onu istu energiju kakvu ima Anthony Joshua‘

Unatoč posljednjim izjavama Tysona Furyja, poznati boksački promotor Eddie Hearn ostaje pri svojoj priči i tvrdi da ćemo u idućih nekoliko dana dobiti sjajne vijesti.

Podsjetimo, 'Kralj Cigana' je u jednom zanimljivom intervjuu za iFL TV izjavio da je prestao trenirati i da dnevno popije između osam i 12 piva, a na sve to nadovezao se i s informacijom da bi idući meč ipak mogao odraditi protiv Deontaya Wildera, a ne Anthonyja Joshue kako se već mjesecima priča.

"Iako će potpisati ugovor, taj intervju bio je pomalo razočaravajuć jer želim od njega čuti kako kaže da je borba s Joshuom jedina za koju je zainteresiran. Ne znam je li bio loše volje ili se jednostavno poigrava sa svima, ali znam da su svi uložili puno truda u ovaj dogovor i znam da je on unutra", komentirao je Hearn prema pisanjima talkSPORTA.

"Prošli je tjedan govorio da se više nikad neće boriti protiv Wildera, a sada govori da bi on mogao biti idući protivnik... Stoga je najbolje da se samo koncentriramo na ono što radimo, a rad nas je doveo do toga da smo blizu velikih vijesti. AJ želi biti apsolutni prvak svijeta. Kod njega se osjeti ta velika želja, a ono što sam vidio u minuti Furyjevog intervjua, jer toliko sam pogledao, mogu reći da kod njega nisam vidio tu istu energiju", dodao je Eddie.

Hearn je u istom razgovoru rekao kako je za ovaj okršaj u igri šest ili sedam lokacija koje uključuju stadione u Saudijskoj Arabiji i SAD-u, dok se kao termin previđen za susret svjetskih prvaka najčešće spominju lipanj ili srpanj.

Linker
21. svibanj 2024 06:31