K1 i Boks

Tommy Fury ponovno zaprijetio Paulu: ‘Sa mnom dolaze tata i Tyson, bit će to lagana noć za mene‘

Tommy i John Fury

 Matt Davies/Shutterstock Editorial/Profimedia
Idućega tjedna će se konačno sastati u ringu, a izgleda da Tommy dovodi cijelu obitelj sa sobom u Saudijsku Arabiju

Idućega tjedna će se u ringu konačno sastati Jake Paul i Tommy Fury, a ovo je ukupno treći pokušaj da se borba organizira. Podsjećamo, lani Fury nije mogao ući u SAD jer je bio povezan s osobom za kojom je izdana tjeralica, no ovog je puta borba u Saudijskoj Arabiji te problema ne bi trebalo biti.

Paul je iznenadio fanove dogovorom ove borbe jer je nekoliko dana prije toga objavio da je potpisao ugovor s PFL-om, tako da se očekivalo da će njegov sljedeći meč biti u MMA-u. No, to nije slučaj jer je odlučio obračunati se s Furyjem mlađim, a Tommy mu je jučer ponovno zaprijetio:

‘‘Svi ćemo doći u Saudijsku Arabiju. Tyson će biti tamo, sva moja braća i svi koje ste navikli gledati na TV-u kako se bore pred kamerama. Svi će oni biti sa mnom u Saudijskoj Arabiji. Svi smo tu, svi smo jedan tim i spremamo se napraviti posao‘‘, rekao je Tommy za The Sun.

‘‘Ne mogu reći ništa drugo nego da je sve odlično. Imati uz sebe svjetskog prvaka u teškoj kategoriji, i za mene najboljeg boksača današnjice – to je odlično. Što drugo da kažem? Kakav god problem imam, mogu se obratiti njemu. On je uvijek uz mene‘‘, nastavio je Fury.

‘‘Mislim da sada svi poznajemo Tysona, kao i našeg oca. Mi znamo kako prodati PPV-ove, znamo kako oko borbe stvoriti ‘hype‘. Tata i Tyson znaju što će se dogoditi u ovoj borbi, obojica su sa mnom otkad sam počeo s boksom. Oni znaju za što sam sve sposoban, tako da će ovo biti vrlo lagana noć za mene‘‘, zaključio je Tommy.

Linker
18. svibanj 2024 10:18