K1 i Boks

Tyron Woodley opisao koliko jako Jake Paul udara: ‘Usporedio bih ga s Lawlerom‘

Tyron Woodley vs. Jake Paul

 Jason Miller/Getty images/Profimedia
Bivši UFC-ov prvak velter kategorije iznio je zanimljivu usporedbu

Puno se zamjeralo Benu Askrenu kad je u četvrtom mjesecu ove godine završio nokautiran u prvoj rundi, od strane Jakea Paula. Mnogi su smatrali kako je Askren namjestio meč, jer tokom MMA karijere borio se s nizom sjajnih udarača, a nokautirao ga je samo Jorge Masvidal. Međutim, Askren je tvrdio kako ga je YouTuber uistinu dobro pogodio, a sada je i Tyron Woodley potvrdio da Jake Paul posjeduje razoran udarac.

Naime, Woodley se ovog vikenda po drugi put susreće s Jakeom Paulom, nakon što je krajem osmog mjeseca YouTuber slavio podijeljenom sudačkom odlukom. Ususret nadolazećem revanšu, Woodley je usporedio Jakeovu moć s udaračkom moći bivšeg UFC prvaka.

''Respektirao sam ga otkako sam ga gledao protiv Bena Askrena. Askren je bio pogođen od strane Lawlera koji je nokautirao brojne tipove, ali Askrena nije uspio nokautirati s MMA rukavicama. Stoga, kad je Paul to uspio s boksačkim rukavicama, naravno da sam ga počeo respektirati, bio sam u Benovom kutu.'', započeo je Woodley u intervjuu za Showtime, a zatim je napravio dodatnu usporedbu.

''Usporedio bih ga (Jakea Paula) s Robbiejem (Lawlerom), da budem iskren. Robbie je imao nešto što zovemo zdepastom moći. Nije se morao puno kretati. Mogao je stajati na mjestu i pogoditi vas dobrim udarcem. Morate poštovati takve stvari.'', dodao je ''T-Wood'' izjavom kojom bi mogao podići dosta prašine među MMA fanovima.

Često se Woodleyju zamjera pasivnost. Niz je MMA borbi u kojima je razočarao premalom količinom akcije i udaraca koje je uputio ka protivnicima, a nerijetko je zbog toga i gubio. Ista stvar spočitavala mu se i nakon prvog meča protiv Jakea Paula, no bivši UFC-ov prvak navodi kako je svjestan toga i najavljuje promjene u revanšu.

''Iz boksačke perspektive, nismo bili naročito aktivni, niti jedan od nas dvojice. Ali iz MMA perspektive, radio sam više, nego li u mojim posljednjim borbama. Htio bih biti aktivniji i bacati više udaraca. Na treninzima smo konstantno radili na bacanju što više uadaraca.'', najavio je Woodley promjenu koju možemo očekivati u idućem meču.

Puno je obećanja dao Tyron Woodley ususret revanšu protiv Paula. Od samog ishoda gdje je izjavio kako će ovaj put sigurno pobijediti pa do toga da će pružiti meč s više akcije, nego li je uobičajeno za njega. Noć sa subote na nedjelju pokazat će nam koliko je Woodley čovjek od riječi.

Linker
03. svibanj 2024 03:44