K1 i Boks

Tyson Fury i ‘Hambi‘ pozirali su s Dinamovim šalom: ‘On je prenormalna osoba poput svih nas‘

Tyson Fury i Goran Babić (‘Hambi‘)

 Facebook (goran Babić/hans Gruber)
Jedan od najpoznatijih hrvatskih MMA trenera dobio je priliku upoznati jednog od najboljih boksača današnjice

Sjajne vijest za Alena Babića, ali i općenito za hrvatski boks bio je poziv Tysona Furyja da se Babić priključi njegovom trening kampu za nadolazeći meč. ‘‘Savage‘‘ svojim stilom boksa vjerojatno jako dobro može imitirati Dereka Chisoru, Furyjevog sljedećeg protivnika. Meč je zakazan za 3. prosinca (12. mjesec).

Zajedno s Babićem, u Morecambe kod Tysona Furyja otputovao je i hrvatski amaterski boksač Marko Milun. Ubrzo im se priključila i Klara Vukojević, zaručnica Alena Babića, a jedna osoba dobila je poseban poziv.

Goran Babić, poznat pod nadimkom ‘‘Hambi‘‘ jedan je od najpoznatijih hrvatskih MMA trenera i ujedno veliki fan Tysona Furyja. ‘‘Savage‘‘ i Marko Milun odlučili su ispuniti Hambijevu želju za upoznavanjem Tysona Furyja i pozvali su ga u Morecambe.

‘‘Sad u 4 idemo na trening s njim. Nije mi dobro koliko sam uzbuđen.‘‘, bio je jedan od komentara Gorana Babića na Facebook profilu, a nedugo poslije uslijedila je zajednička fotografija.

Hambi i Tyson Fury na fotografiji drže Dinamov šal, a Goran je u objavi na svom Facebook profilu pokušao opisati sve emocije koje je proživio dobivanjem prilike da upozna ‘‘Gypsy Kinga‘‘.

‘‘Ljudi, ne mogu vam opisati što trenutno osjećam. Jednostavno ne mogu opisati. Nema riječi. Najsretniji sam čovjek na svijetu. Hvala Alenu Babiću i Marku Milunu. Dečki, ne mogu vam se dovoljno zahvaliti do kraja života. Došli smo do Tysona i rekli da imam poklon za njega. On je pristupačan i normalan kakav jest uzeo šal, zahvalio se i rekao: ‘Daj da se slikamo‘. Tyson Fury jednostavno je prenormalna osoba poput svih nas i čast je na ovakav način upoznati ovu legendu.‘‘, napisao je vidno oduševljeni Hambi.

Uz Oleksandra Usyka, Tyson Fury najbolji je teškaš svijeta u ovom trenutku i sjajna je stvar vidjeti Alena Babića, Marka Miluna, ali i Hambija u njegovom društvu. ‘‘Gypsy King‘‘ ovim potezima zasigurno će pridobiti još novih fanova iz naše regije, Babić i Milun dobivaju iskustvo zlata vrijedno, a Goranu Babiću - Hambiju ispunjena je velika životna želja.

Ne sumnjamo da će Hambi svoja iskustva dodatno podijeliti i u podcastu ‘‘On Weight‘‘ koji je nedavno pokrenuo s nekoliko dečkiju iz regije. YouTube kanalu tog podcasta možete pristupiti OVDJE, a željno iščekujemo Hambijeve dojmove iz Furyjeve dvorane.

Linker
23. travanj 2024 07:29