K1 i Boks

(VIDEO) Djevojke na uvodnom programu Knucklemanije odradile uzbudljivu i ekstremno krvavu borbu

Charisa Sigala vs. Taylor Starling
 screenshot (YouTube)
Do jučer su se Charisa Sigala i Taylog Starling isticale većinom objavama na Instagramu

Čak i pasioniranim poznavateljima borilačkog sporta, imena Charise Sigale i Taylor Starling do danas nisu predstavljala neki značaj. Zapravo, poznate su bile ponajviše njihovim pratiteljima i prijateljima na društvenim mrežama, a profili ove obje borkinje sadrže dokaze o njihovoj vizualnoj atraktivnosti. Uostalom, u to se nije problem uvjeriti.

No, na Knucklemania priredbi pokazale su da mogu biti atraktivne i na drugi način. Njih dvije odradile su najbrutalniju, najsadržajniju i najkrvaviju borbu na posljednjoj priredbi Bare Knuckle Fighting Championshipa. Starling je slavila nakon pet rundi žestokog okršaja, no na kraju je to malo kome bilo bitno. Djevojke su dobile ogromne ovacije publike, ali društvene mreže su planove od pozitivnih komentara prema onome što su pružile.

Naravno, to nije bila borbe neke visoke tehničke kvalitete, ali je u potpunosti potvrdila ono što bare knuckle boks je. Ono kako nakon borbe izgledaju ona je negativna strana zbog koje mnogi nikad neće prihvatiti ovu verziju borilačkog sporta kao nešto normalno, no nitko im ne može osporiti ratnički duh. Isti su potvrdile i fotografiranjem nakon borbe, a možemo biti sigurni kako ovo nije njihov posljednji nastup u BKFC ringu.

Linker
19. travanj 2024 11:11