K1 i Boks

(VIDEO) Furyjev otac brutalno izvrijeđao Jakea Paula: ‘Tommy će poput psa odradit tvoju djevojku‘

John Fury

 Screenshot (youtube, Showtime)
YouTuber i otac braće Fury ukrali su gotovu svu pažnju na današnjoj konferenciji za medije

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od boksačkog meča između Tommyja Furyja (7-0-0) i Jakea Paula (4-0-0). Dvojica mladića globalnu popularnost stekli su na drugi način, a sada ju iskorištavaju gradeći boksačke karijere. Naime, Tommy Fury zvijezda je britanskog realityja Love Island, dok je Jake Paul slavu stekao na YouTubeu.

18. prosinca navedeni dvojac obračunat će se na Floridi, a ususret meču, krenuli su s promocijom putem konferencija za medije. Jedna od takvih održana je danas u Velikoj Britaniji, a Jake Paul sudjelovao je putem video-poziva. Gotovo svu pažnju odnio je John Fury, otac Tommyja Furyja, ali ujedno i otac najboljeg teškaša u svijetu boksa, Tysona Furyja.

Poznato je da je John britkog jezika, a u to se danas uvjerio i Jake Paul. Naime, John je uputio seriju uvreda Jakeu Paulu, a posebno se ističe jedna od prijetnji.

''Slušaj, nakon što te Tommy nokautira, presavit će tvoju djevojku i odradit će ju poput psa, pred tobom. Iskreno ti govorim što te čeka. Ti si glupan.'', rekao je Fury, a čak je i Tommyju bilo pomalo neugodno zbog ovakve izjave njegovog oca.

Tenzije su bile izuzetno visoke na relaciji Jake Paul-John Fury.

''Ljut si zato što ne možeš doći u Ameriku'', rekao je Jake, aludirajući na Johnovu zabranu putovanja u SAD.

Naime, Furyjev otac nema pravo odlaska ''preko bare'' zbog svog kriminalnog dosjea. 2011. godine, John je osuđen na 11 godina zatvora jer je pokušao iskopati oko jednom čovjeku, tokom tučnjave. Tysonov i Tommyjev otac na koncu je odradio četiri godine zatvorske kazne, a pušten je 2015. godine.

Unatoč svemu, John Fury jedna je od ključnih figura u boksačkim karijerama svojih sinova. Ususret Tommyjevom meču protiv Jakea, u pomoć britanskom boksaču uskočio je i njegov polubrat Tyson. Međutim, Jake Paul nije zabrinut zbog toga.

''Tommy je zelen. Tyson ga pokušava trenirati kao prvaka, ali dečko nije šampion.'', izjavio je Jake i pritom ponovno navukao bijes Johna Furyja.

''Kako ti znaš? Ne znaš apsolutno ništa o boksu, kao ni tvoj cijeli tim. Beskoristan si i to ćeš tek saznati, propalice.'', uzvratio je John.

Nisu izostale niti uvrede na račun fizičkog izgleda. Ponovno je Fury bio taj koji je inicirao takav verbalni konflikt.

''Mislio sam da sam ružan te da samo trebaju vijci koji prolaze kroz moj vrat da bih izgledao poput Frankensteina. Međutim, on (Jake Paul) pobjeđuje me deseterostruko. Pogledajte tu čeljust, moj Bože. Dobro je da imaš bradu preko toga. Ostavi ju i za meč, jer Tommy definitivno ne može to promašiti i ubrzo ćeš saznati.'', bile su riječi Johna Furyja, na što je Jake Paul uzvratio.

''Zato i jesi samac, starče. Nikog nije briga za Johna Furyja. Nikad ništa nisi postigao, apsolutno nikad u svom životu. Živiš na grbači svojih sinova.''

John Fury samo je dodatno pobijesnio.

''Reći ću ti kako stoje stvari. Ti ne bi htio upoznati ovog starca. Možeš zahvaliti svojim sretnim zvijezdama što imam zabranu doći u tvoju državu, zato što bih te išamario. Ti si nedovoljno muškarac da bi uopće stao ispred mene. Presavio bih te preko svog koljena, a onda bih te ispljuskao kao petogodišnjaka.'', dodao je Fury.

Nije tu kraj optužbama i međusobnom vrijeđanju. Sipao je Fury optužbe da Jake Paul namješta svoje mečeve, a YouTuber nije ostajao dužan. Kako je izgledao sav taj cirkus na kojem je sudjelovao i Tyson Fury, možete pogledati OVDJE.

Linker
20. travanj 2024 17:20