K1 i Boks

(VIDEO) Mike Perry se u gledalištu potukao s borcem kojeg svi jako dobro pamtimo

Mike Perry

 Larry Marano/Shutterstock Editorial/Profimedia
Bivši UFC-ov borac novu fazu svoje karijere započeo je na upečatljiv način

Nedavno je Mike Perry napustio UFC nakon pet godina u promociji, gdje je bio jedan od aktivnijih boraca, budući da je u Octagonu odradio 15 borbi. Iduća stanica u njegovoj karijeri je BKFC, što se poznavajući njegove borilačke navike činilo kao neki prirodan slijed. Još uvijek nije točno poznato kad će debitirati u njihovom ringu, ali svoj prvi okršaj kao BKFC borac na njihovoj je priredbi imao.

BKFC je u Tampi na Floridi odradio jednu manju priredbu, gdje je Perry bio među gostima. Tako je bio pozvan i u komentatorsku kabinu, gdje je trebao govoriti o svojim planovima u promociji. U jednom trenutku pogođen je predmetom iz publike, koji je prema svemu sudeći uputio još jedan BFKC borac, Julian Lane. Lane je prije toga Perryju više puta nešto verbalno dobacio.

Znamo da Perryju ne treba puno za bilo kakvu reakciju pa nas ne čudi što je skinuo slušalice i otišao u gledalište odraditi to na svoj način. Naravno da je došlo do kratkog okršaja šakama, prije nego su borci razdvojeni. Neke kamere dijelom su uspjele i uhvatiti što se dogodilo.

Je li ono BKFC-ov način za promovirati očito neminovnu borbu između ova dva velteraša? Gledajući da im slične metode očito nisu strane, sve je moguće. No, nećemo tvrditi bez dokaza, posebno jer znamo kako niti Lane nije čovjek koji je poznat po kontroli svojih emocija.

Da, to je onaj borac iz 16. sezone "Ultimate Fightera" koji nije mogao dočekati svoj red za borbu pa je jedne večeri odlučio pokrenuti okršaj u kući s borcima. "Let me bang bro" svi jako dobro pamtimo, a on je postao poznat po toj rečenici i velikim dijelom je na račun nje dobio razne angažmane, pa tako i ovaj u BKFC-u. U promociji je trenutno na tri pobjede i četiri poraza te ima ugovoren nastup za 29. siječnja.

Naravno, ako se netko ne sjeća, što bi nam zapravo bilo čudno i pomisliti, ispod teksta možete vidjeti snimku onoga po čemu je Lane poznat. Ako netko gleda po prvi put, čestitamo, zavidimo ti!

Linker
17. svibanj 2024 09:55