K1 i Boks

(VIDEO) Spektakularni kadrovi uoči okršaja pred 70 tisuća navijača: ‘Još nije susreo čovjeka poput mene!‘

Canelo Alvarez i Billy Joe Saunders
 AL BELLO/Getty images, USA TODAY Network/ddp USA (Profimedia)
‘Morat će napraviti nešto drugačije ako me želi pobijediti, druge nema...‘

Canelo Alvarez i Billy Joe Saunders profesionalno su odradili i posljednji dio zadatka te se izvagali i sučelili pred veliki okršaj u Arlingtonu.

Oba svjetska prvaka bila su ispod gornje granice supersrednje kategorije. Vaga je kod meksičke superzvijezde pokazala 75,93, dok je Britanac bio na 76,11 kilograma.

Canelo će ovom prigodom braniti svoje WBC i WBA titule, dok će Saunders riskirati vlasništvo nad WBO pojasom.

"Već sam bio u velikim borbama i znam kako se nositi s njima. On je težak suparnik koji se bori iz kontra garda, ali na ovoj se razini natjecanja morate znati svemu prilagoditi. Spreman sam. Očekujem težak meč i to pogotovo u uvodnim rundama", najavio je Alvarez.

Samouvjeren pred okršaj kojem bi trebalo prisustvovati 70 tisuća navijača na AT&T stadionu bio je i britanski udarač.

"Imam vjeru, duh i pobjednički mentalitet. Nisam se došao predati već pobijediti. Mislim da se Alvarez još nije susreo s čovjekom toliko srca i tolike odlučnosti. Bit će ovo dobra borba. On je sjajan prvak, ali da budem iskren s vama, došao sam ovdje uzeti sve titule. Nisam izgubio od 2008. godine. Imam 30-0 i neporažen sam. Morat će napraviti nešto drugačije ako me želi pobijediti, druge nema. Ako želimo pobjedu, obojica moramo biti u najboljem izdanju. A sve dok imam svoj borbeni duh i mozak, mislim da će pobjeda biti u mojim rukama", poručio je Saunders.

Linker
16. travanj 2024 07:27