K1 i Boks

(VIDEO) Svjetski prvak Canelo Alvarez davao intervju pa primijetio nepozvane goste: ‘Od*ebite iz ringa!‘

Canelo Alvarez
 Screenshot (YouTube, DAZN)
Pogled na njihove majice otkrio je s kakvim su to namjerama stigli na Hard Rock stadion

Čim ih je primijetio, Canelo Alvarez odmah je iz ringa potjerao dva nepozvana gosta.

U trenucima dok je svjetski prvak davao intervju i iznosio prve dojmove nakon pobjede nad izazivačem Avnijem Yildirimom, iza njega se odjednom pojavio dvojac kojem, čini se, u ringu nije bilo mjesto.

Dvojica nepoznatih muškaraca smjestila su se odmah iza meksičkog nokautera, mahali prema kamerama i ponosno pokazivali majice iz kojih bi se moglo zaključiti s kakvim su to namjerama stigli na Hard Rock stadion u Miamiju. Naime, jedan od njih u ringu se pojavio s majicom koju je krasilo lice Jakea Paula, dok je drugi na svojoj imao ono Bena Askrena.

Radi li se samo o pokušaju reklame nadolazećeg boksačkog meča velike YouTube zvijezde i bivšeg UFC borca ili je cilj bila i provokacija upućena Canelu, u ovim trenucima nije poznato.

"Od*ebite iz ringa", navodno je Meksikanac uz oštar pogled poručio dvojcu koji je iste sekunde spustio pogled i poslušao naredbu svjetskog prvaka.

Vratimo li se u prošlu godinu, sjetit ćemo se da je Alvarez kritizirao boksačke ambicije slavne YouTube braće Jakea i Logana Paula optužujući ih za nedostatak poštovanja prema sportu kakav je boks.

"Stvarno vjerujem da se tu radi o nedostatku poštovanja. Pa kod njih je sve bazirano na novcu. Sve se vrti oko novca", rekao je Canelo jednom prilikom u razgovoru s TMZ-om.

"Volio bih ga pozvati na sparing pa da nauči o čemu je ovdje riječ", dodao je tada na komentar o potencijalnom meču s Loganom Paulom.

Linker
01. svibanj 2024 09:08