K1 i Boks

(VIDEO) Vatreno i napeto na vaganju Lopeza i Kambososa, ali ipak bez neželjenih radnji

Teofimo Lopez i George Kambosos

 Adam Hunger/Getty Images/AFP
Dočekali smo i posljednju predradnju meča koji čekamo gotovo punih godinu dana

Teofimo Lopez i George Kambosos Jr. izvagali su se pred svoj meč za WBO, WBA i IBF titulu lake kategorije te je otprilike nešto više od 30 sati ostalo do okršaja u ringu. Obojica su uspješno zadovoljili težinsku granicu lake kategorije koja iznosi 61.5 kilogram i sad tek neke neočekivane neželjene okolnosti mogu onemogućiti ovaj meč.

A meč se čeka gotovo od samog početka godine, nakon nekoliko potvrđenih, a kasnije pomaknutih ili odgođenih datuma. Tako su vlasnici Trillera vozali boksače sve dok nisu odustali od same organizacije, a nakon što ju je preuzeo Matchroom se sve napokon dogovorilo i preostalo je popratiti ogled ova dva sjajna neporažena boksača.

Zapravo, nestrpljenje fanova niti nije toliko veliko zbog ovog meča, budući da isti u većini Kambososa smatraju nedostojnim napada na titulu. Iščekivanje je po pitanju toga da se Lopez riješi ovog meča i onda napokon krene odrađivati oglede protiv onih najboljih ili čak da Vasilyju Lomachenka izađe u susret i ponudi mu revanš koji ovaj apsolutno zaslužuje.

Kambosos naravno to sve misli onemogućiti svojom pobjedom u ovom meču, za koju mu niti kladionice ne daju prevelike šanse. Australac unatoč tome djeluje prepun samopouzdanja i krenut će po pobjedu, a u ranim jutarnjim nedjeljnim satima moći ćemo popratiti hoće li u tome uspjeti.

Ispod teksta možete pogledati kako je bilo na današnjem vaganju. Reći ćemo vam samo da je bilo napeto, ali da srećom neželjenim incidenata nije bilo. Obojica su u potpunosti fokusirani na to da ono što imaju ponude u ringu.

Linker
28. travanj 2024 00:46