K1 i Boks

Woodley obećao borilačkoj zajednici: ‘Nema gluposti, ovog ću puta nokautirati Paula!‘

Jake Paul vs. Tyron Woodley

 Jason Miller/Getty images/Profimedia
Bivši UFC prvak tvrdi da je trenirao, uvjeren da će poziv za ovaj meč doći

Mnogi su ostali iznenađeni kad je Jake Paul odabrao Tyrona Woodleya za svog protivnika, nakon što je zbog ozljede njihov meč otkazao Tommy Fury. Paul je Woodleya savladao krajem kolovoza, da bi onda izjavio da mu revanš nije opcija, budući da smatra kako za isti ne postoji interes javnosti. Na kraju je ipak Woodley dobio poziv, čime se ostvarila njegova želja, odnosno ono što je počeo tražiti istog trenutka kad je sudačka odluka prvog meča obznanjena.

Sad je Woodley taj meč, koji će se održati 18. prosinca, i najavio putem nekoliko izjava unutar "storyja" na svom Instagram profilu. Tim putem obećao je fanovima puno bolje vlastito izdanje te naravno pobjedu.

"Želim da svi znate kako sam uzbuđen oko ovog meča. Osim toga, želim da svi znate što sam svom treneru rekao krajem rujna ili početkom listopada. Moj duh nije na dobrom mjestu. Borba koja se trebala dogoditi je između Jakea i mene. To sve s Tommyjem Furyjem nema nikakvog smisla. Koga zanima ta borba? Nikoga! Ova borba je nedovršeni posao. Osjećam da sam pobijedio i u prvom meču", rekao je Woodley, koji je svojom izvedbom u prvom meču žestoko razočarao.

Tyronu su svi najviše zamjerali pasivnost u borbi, kao i to što nije žešće napao nakon što je Paula uzdrmao, nego se umjesto toga čak i povukao, doslovno dozvolivši ovom da se oporavi i vrati u meč. Još jednom je potvrdio kako ovog puta tako što neće biti opcija.

"Želim li nokautirati tog šu*ka? Da, želim ga opako nokautirati, htio sam i prošli put. No, dogodilo se što se dogodilo, a od početka se osjećam kao da je ovo neki film. Zbog toga sam svojim trenerima rekao da tu nešto nije u redu i da se borba protiv Furyja neće dogoditi. Trenirajmo kao da smo mi ugovoreni za ovu borbu. Već ranije sam doveo svoje trenere iz Miamija u St. Louis. Čim sam to osjetio krenuli smo se pripremati."

Paul je ovog puta Woodleyu u ugovor dodao jednu novinu. Ako bivši UFC prvak pobijedi nokautom, dobit će dodatnih pola milijuna dolara na svoj honorar. I uvjeren je kako će to ovog puta napraviti.

"Znam da me moj unutarnji duh nikad nije prevario. Moja intuicija je to. Smiješno mi je bilo kad su me nazvali uvjereni kako sam van forme. Misle da sam debeo, da sam ugojen i da nisam spreman. Bio sam spreman na taj poziv i zahvalan sam na tome!", potvrdio je, da bi završio žestoko:

"U vrhunskoj sam formi i je**n spreman za ovo. Prije nekoliko dana sam sparirao 12 rundi. Prošlu večer sam sparirao sedam rundi oko ponoći, što je vrijeme kad ćemo se otprilike boriti. Uzbuđen sam, zahvalan i blagoslovljen. Blagoslovljen zbog prilike i vjerujte da nisam ni sekunde oklijevao. Taj govnar može reći puno sranja, ali ovog puta s moje strane nema gluposti. Ovog puta on ide na spavanje, to je obećanje!"

Znamo jako puno onih koji će biti sretni i zadovoljni ako Woodley obećanje ispuni.

Linker
19. travanj 2024 18:40