Ostalo

Alistair Overeem i Junior Dos Santos dobili ponudu istog potencijalnog poslodavca

Junior Dos Santos
 screenshot (YouTube, UFC)
Ako požele nastaviti borilačku karijeru, ‘Reem‘ i ‘Cigano‘ mogli bi ponovno imati istog poslodavca

Alistair Overeem i Junior Dos Santos tek su dva dana slobodni borci, a poznato je kako već imaju službenu i vrlo zanimljivu ponudu iste promocije. Radi se o Bare Knuckle Fighting Championshipu, koji bi oba legendarna udarača volio vidjeti u svom ringu, unutar kojeg održavaju borbe boksa bez rukavica. To je potvrdio vlasnik BKFC-a, David Feldman, u razgovoru za BJPenn.com.

"Da, mogu reći da smo zainteresirani za Juniora Dos Santosa i Alistaira Overeema. Već smo skupili u kontakt s njima i njihovim timovima. Vidjet ćemo što će se dogoditi po tom pitanju", rekao je Feldman.

BKFC je ove godine odlučio uložiti veliki novac u svoj posao, ponajviše iz razloga što su došli do nekoliko velikih ulagača, a posljednji bi čak mogao biti jedan od najvećih košarkaša novijeg doba, Shaquille O'Neal, koji je bio gost na posljednjoj priredbi te je ostao oduševljen. Iz tog razloga im trebaju velika imena pa "bacaju udicu" na gotovo svakog poznatijeg borca koji ostane bez posla.

Nakon što nisu uspjeli dogovoriti dolazak Andersona Silve, koji ipak nije zainteresiran za taj način nastavka karijere, pokušat će s druge dvije MMA legende. Ako realno pogledamo, Overeema će vjerojatno teško na tako što nagovoriti, budući da se iz njegovih riječi može natuknuti kraj karijere. No, Dos Santos je svakako najavio nastavak, a znajući da je njegova baza boks, nećemo otpisati mogućnost da ga vidimo upravo u BKFC-u, ukoliko oni budu ti koji će mu dati najbolju ponudu i najbolje uvjete.

Linker
23. travanj 2024 17:44