Ostalo

Amaterski MMA borac iz Amerike uhićen jer je ugrizao cimera za testis

Donovan Salvato

 Facebook (donovan Salvato)
Rasprava dvojice cimera brzo je prerasla u fizički obračun, a onda se dogodila nesvakidašnja situacija

Bizarne vijesti dolaze iz Nashvillea. Amaterski MMA borac Donovan Salvato uhićen je zbog vrlo specifične situacije. Naime, Salvato je ugrizao svog cimera za testis nakon jedne žustre rasprave.

Prema policijskom izvještaju, Donovanov cimer Abel Sosa pretrpio je razderotinu na testisu veličine 2.5 incha (6.35 cm), uz brojne ogrebotine i otekline na glavi i usnama.

Salvato i Sosa posvađali su se jer je Salvado inzistirao da ostane na Sosinoj adresi, unatoč nepostojećem ugovoru o najmu. Cimeri su ubrzo počeli ''pričati šakama'', a sukob je prerastao iz verbalnog u fizički. Tokom obračuna, dogodio se i sporni napad na Sosine testise, no Salvato tvrdi da je njegov cimere te ozljedio zadobio prilikom hrvanja unutar sobe, udarivši se od razne predmete.

Abel Sosa poprilično je otvoren po pitanju ovog incidenta, te je podijelio nekoliko statusa na Facebooku u kojima se osvrće na tu situaciju. Podosta ih je i u šaljivom tonu.

''Zapovjednik naše bojne znao je govoriti: 'Možete izgraditi 1000 mostova i zvat će vas izgrađivačem mostova. Međutim, izj**te li jednu kozu, zvat će vas kozoje**m do kraja života.' Dakle...'', objavio je Sosa aludirajući na cimera koji ga je ugrizao za testis.

''Trebao bih napisati knjigu ili nešto od priča koje sam iskusio. Tko može reći da ga je profesionalni MMA borac ugrizao za testis tokom tučnjave. Nashville može biti tako divlji.'', napisao je Sosa u jednom od statusa na svom Facebook profilu.

Inače, Donovan Salvato odradio je četiri amaterske MMA borbe, a njegov omjer trenutno je 3-1. Sve svoje nastupe ubilježio je pod okriljem Johnathan Ivey's Cage Fighting Championships promocije u kojoj je bio i prvak velter kategorije. Trenutno posljednji nastup prema informacijama s Tapologyja, upisao je u ožujku 2020. godine, a tada je ujedno doživio i prvi poraz.

Sad ga čeka nešto drukčija borba, ona pravna. Ukoliko se Salvato ikad probije na veću MMA scenu, nema sumnje kako će ga ovaj incident konstantno pratiti.

Linker
19. travanj 2024 22:22