Ostalo

Bellator uz veliki turnir najavio još dva eventa i dvije borbe za naslov prvaka!

Bellator 255 poster
 Bellator
Dugo smo čekali nove informacije, a onda su Scott Coker i društvo u istom danu bacili nekoliko bombi

Za prvu Bellatorovu priredbu u 2021. godini morat ćemo se strpjeti sve do travnja, ali onda kreće šou i u otprilike mjesec dana gledat ćemo čak četiri zanimljiva eventa.

Već smo pisali o tome da je Bellator najavio strašan turnir u poluteškoj kategoriji, ali prije početka ovog Grand Prixa novu sezonu otvorit će Bellator 255. Priredba je to koja se održava 2. travnja i koju će tog dana u Mohegan Sun Areni predvoditi prvak iz perolake Patricio Freire i njegov izazivač Emmanuel Sanchez. Repriza je ovo dvoboja kojeg smo gledali u studenom 2018. godine i u kojem je 'Pitbull' slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. Napomenimo i da ćemo nakon ove borbe dobiti finalista Grand Prix turnira u perolakoj, a uspješnijeg od Freire i Sancheza u samoj završnici čeka sjajni A.J. McKee.

Tjedan dana kasnije, 9. travnja, održava se Bellator 256 s kojim počinje turnir u poluteškoj i to dvobojima Coreyja Andersona i Dovletdzhana Yagshimuradova te Ryana Badera i Lyota Machide.

16. travnja čeka na s Bellator 257, a s njim i preostala dva četvrtfinalna para. Bivši UFC borci Anthony Johnson i Yoel Romero međusobnim će okršajem debitirati na novoj pozornici, a istoga dana svoju će titulu braniti Vadim Nemkov kojem na putu do polufinala stoji Phil Davis.

Nakon Bellatora 257 slijedi kraća pauza, no već 7. svibnja čeka nas Bellator 258. Na ovom će eventu Juan Archuleta imati svoju prvu obranu pojasa, a prvaku iz bantam kategorije sa suprotne će strane stajati Sergio Pettis.

Spomenimo i da se sve navedene priredbe održavaju u Uncasvilleu, a s onom prvom, Bellatorom 255, starta i novi Bellatorov ekskluzivni ugovor sa Showtime televizijom.

Linker
19. travanj 2024 11:45