Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: KSW po drugi puta donosi famozni ‘Colosseum‘, UFC nudi solidnu priredbu

KSW Colosseum 2

 Ksw
Sve četiri priredbe će zasigurno biti jako zanimljive, a od toga su čak dvije u nama pogodnim terminima

Iako ni ovaj tjedan ne obiluje borilačkim priredbama, sve četiri koje smo ovdje izdvojili su svakako vrijedne svake pažnje. KSW se vraća u velikom stilu, UFC nudi solidan ‘‘card‘‘, a naš boksač Luka Plantić će pokušati nastaviti svoj pohod na vrh. Detaljnije o samim priredbama pročitajte u nastavku.

KSW 83 – Colosseum 2

Točno je šest godina prošlo otkako je poljska organizacija po prvi puta organizirala Colosseum. Bilo je to u petom mjesecu 2017. godine, a ove subote ćemo ponovno svjedočiti spektaklu. Priredbu predvode legende Mamed Khalidov i Scott Askham u svom trećem međusobnom ogledu, a tu je naravno i Mariusz Pudzianowski, Artur Szpilka, Arkadiusz Wrzosek, Michal Materla i još dvije borbe za pojas. Ovo svakako ne želite propustiti.

GDJE: PGE Narodowy, Varšava

KAD: U subotu, 3.6. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

UFC on ESPN 46 – Kara-France vs. Albazi

Event predvode ova dvojica rangiranih boraca muha kategorije. Kara-France je treći i dolazi iz poraza od Brandona Morena, dok je Albazi sedmi i u UFC-u ne zna za poraz u svoja 4 dosadašnja nastupa. Na priredbi nastupa i legendarni Andrei Arlovski, a tu su još i Jim Miller protiv Jareda Gordona, Alex Caceres protiv Daniela Pinede i brojni drugi. Iako ‘‘na papiru‘‘ tako ne izgleda, sigurno nas čeka jako dobar event.

GDJE: UFC Apex, Las Vegas

KAD: U noći sa subote (3.6.) na nedjelju (4.6.) u 00:00. Glavni dio starta oko 3:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Universum Boxing Night #8 (Plantić vs. Kanguel)

Hrvatski boksač ove će subote pokušati nastaviti svoj put prema samom vrhu. 39-godišnji Yusuf Kanguel (22-5, 15 KO), a ulog je WBC International Silver titula u super srednjoj kategoriji. Kanguel je inače 70. borac prema BoxRecovoj ljestvici, a posljednje dvije borbe je pobijedio prekidima. Luka s druge strane ide prema svom drugom nastupu ove godine, a nadamo se opet uspješno.

GDJE: Grugahalle, Essen, Njemačka

KAD: U subotu, 3.6. u 18:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

SBC 47 Revenge & Titan FC 82

Zajednička priredba SBC-a i Titan FC-a održat će se konačno ovoga tjedna. Velika novina je i suradnja sa UFC Fight Passom, a to je definitivno velik iskorak i vrijedno svake pažnje. Nastupit će Stefan Sekulić protiv bivšeg UFC borca ‘‘Cowboyja‘‘ Oliveire, a u glavnoj borbi večeri će se sastati Predrag Bogdanović i Will Brooks. Odličan posao radi SBC!

GDJE: Spens, Novi Sad

KAD: U petak, 2.6. u 20:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
04. svibanj 2024 09:43