Ostalo

Cedric Doumbe ekspresno saznao ime novog protivnika: Francusku zvijezdu čeka iskusni američki borac

Cedric Doumbe

 PFL Europe via Bestimage/Bestimage/Profimedia
Ponajveća borilačka zvijezda u Francuskoj nastupit će na Bellator Champions Series 2 eventu

Protekla dva dana dvaput smo vam pisali o Cedricu Doumbeu i njegovom sljedećem MMA nastupu. Prije dva dana najavili smo borbu između Doumbea i Dereka Andersona, ali samo dan kasnije morali smo vas obavijestiti kako od toga meča neće biti ništa.

Anderson se našao u prometnoj nesreći dok je upravljao svojim motociklom, a osoba koja ga je udarila svojim vozilom pobjegla je s mjesta nesreće. Američki velteraš pretrpio je teške ozljede stopala i gležnja, a nastavno na to, Anderson je morao otkazati meč protiv Doumbea na Bellatorovom eventu.

Nije Cedric Doumbe dugo čekao na imenovanje ‘‘partnera‘‘ s kojim će ‘‘zaplesati‘‘ 17. svibnja (peti mjesec) u Parizu. Bellator je odabrao Jaleela Willisa (16-5-0) kao Doumbeovog idućeg protivnika.

32-godišnji američki borac nadimka ‘‘The Realest‘‘ pokušat će iznenaditi Doumbea na spektaklu u Parizu. Willis iza sebe ima 16 pobjeda i samo pet poraza, a čak 11 puta slavio je na bodove. Pet puta nokautirao je protivnike, a nikada u karijeri nije pobijedio ‘‘submissionom‘‘.

Unutar Bellatora, Willis je odradio sedam nastupa te je ubilježio četiri pobjede i tri poraza. Meč protiv Ramazana Kuramagomedova posljednji je meč Jaleela Willisa. Kuramagomedov porazio je Willisa nokautom u prvoj rundi, a meč se održao sredinom prošle godine.

Willis ima veliku priliku poraziti Doumbea i djelomično preoteti njegov ‘‘hype‘‘, ali Cedric će ući u taj meč silno motiviran nakon što je kontroverzno izgubio od ‘‘Bakija‘‘ Chamosudinova.

Nadamo se da više neće biti neplaniranih otkazivanja, a 17. svibnja (peti mjesec) saznat ćemo tko je bolji borac - Cedric Doumbe ili Jaleel Willis.

Linker
03. svibanj 2024 12:16