Ostalo

Dillon Danis ponovno briljira: ‘Pobijedio bih Ngannoua u uličnoj borbi, mogu izdržati njegov udarac‘

Dillon Danis
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Ako ništa, Bellatorov BJJ majstor nas tu i tamo ovakvim izjavama dobro zabavi

Već dugo u borilištu nismo vidjeli Dillona Danisa, zapravo od lipnja 2019. godine, kad je u Bellatorovom kavezu upisao svoju drugu profesionalnu MMA pobjedu. Ipak, to ga ne sprječava da se promovira, daje izjave i gostuje po raznih borilačkim emisijama ili podcastima.

U nekima od takvih čak dođe i pitanje kako bi prošao u borbi protiv UFC-ovog prvaka teške kategorije, Francisa Ngannoua. Već smo naučili kako je Danis borac koji nikome neće priznati da je bolji od njega pa nas zapravo nije iznenadilo kad tu čast nije iskazao niti novom najopakijem čovjeku na svijetu.

"Mogu izdržati i preživjeti njegov udarac, budući da sam jako dobar u takvim stvarima, mogu proći kroz oluju. A on je takav tip borca, borac jednog udarca. U uličnoj borbi do smrti, onoj gdje netko mora umrijeti, pobijedio bih ga", rekao je Danis u razgovoru za Low Kick MMA.

"El Jefe" je inače previše brbljav za jednog borca koji ima tek dvije MMA borbe protiv boraca na čija su imena svi zaboravili čim je borba završila, a čini se da mu niti parter nije toliko dobar i dominantan koliko ga on pokušava predstavljati. Naime, BJJ trener i sparing partner Conora McGregora, prema portalu BJJHeroes, u grapplingu ima omjer od 18 pobjeda i 16 poraza.

Ipak, davati ovakve izjave mu nitko ne brani. Nastavak izjave o Ngannouu je možda malo realniji, no i dalje nam daje sliku toga kakav Danis zapravo efekt želi napraviti. Radilo se zapravo o odgovoru na pitanje o jiu-jitsu meču protiv Ngannoua.

"Jiu-jitsu? Dajte molim vas, mora da se šalite. Ovog trenutka bih ga u jiu-jitsu meču uništio i da sam pijan. On je na podu očajan", poprilično je samouvjereno rekao 27-godišnji borac.

Ako ništa, Danis se zna dobro prodati i doći u medije, no možda je uistinu došlo vrijeme da ga i po treći put vidimo u Bellatorovom borilištu. Ipak, nismo baš sigurni kad ćemo saznati kakav je u borbi protiv nekog ozbiljnog protivnika, odnosno nećemo se iznenaditi ako mu Scott Coker ponovno dovede nekog protivnika s jednokratnim ugovorom.

Linker
24. travanj 2024 01:54