Ostalo

‘Ja sam najsretniji čovjek na svijetu!‘ Mark Coleman je pri svijesti nakon što je spasio roditelje iz požara

Mark Coleman i kćeri

 SCREENSHOT/INSTAGRAM (FREAK MMA)
Na društvenim mrežama je objavljen video u kojem grli svoje kćeri

Samo dva dana nakon što je spasio svoje roditelje iz kućnog požara u Fremontu, koji je odnio život njegovog psa "Hammera", Mark Coleman je konačno budan i pri svijesti u bolnici u Toledu. Coleman je helikopterom prebačen u bolnicu, pod sedativima i intubiran zbog udisanja dima. Protekla dva dana bolničko osoblje radilo je na čišćenju njegovih pluća.

Na društvenim mrežama je objavljen video u kojem grli svoje kćeri Morgan i Kenzie u emotivnom trenutku dok se prisjeća onoga što se dogodilo.

"Ja sam najsretniji čovjek na svijetu. Dragi Bože, tako sam sretan. Ne mogu vjerovati da su mi roditelji živi. Morao sam donijeti odluku jer sam izašao iz svoje sobe i otišao do vrata i već je bilo užasno. Nisam mogao disati. Uspio sam spasiti roditelje, ali ne i psa Hammera".

Prema informacijama koje donosi Essentially Sports, požar je započeo u kuhinji, a Mark Coleman spavao je u tim trenucima. Colemana je probudio pas kako bi ga upozorio na požar, ali vatra se jako brzo širila i situacija je postala više nego alarmantna. Iako je velika i nenadoknadiva šteta što nije uspio spasiti psa, to što su njegovi roditelji i on ostali živi stvar je zbog koje ga se mora tretirati istinskim herojem.

Linker
14. travanj 2024 23:16