Ostalo

Javio se redar koji je ugušio Danisa: ‘Pitao me znam li tko je, a onda krenuo guglati svoje ime‘


 
 screenshot (YouTube)
Otkriveno je kako je došlo do obračuna koji je završio uhićenjem poznatog borca

Prošlog tjedna se unutar raznih borilačkih zbivanja našao i incident u kojem je sudjelovao Dillon Danis. Poznati borac, ako ga uopće tako obzirom na reference možemo zvati, uhićen je tijekom pokušaja ulaska u jedan noćni bar u New Jerseyu, a nedugo nakon prvih vijesti pojavila se snimka na kojoj ga je redar kluba uhvatio u gušenje. Svakako vrijedi napomenuti kako je Danis tim putem tapkao.

Ipak, do sada nije bilo poznato kako je do svega došlo, odnosno zašto je nad Danisom bilo potrebno upotrijebiti silu. Sve dok do spomenutog redara, ovih putem nazvanog "Chance", nije došao Al Iaquinta te ga je intervjuirao unutar epizode svog podcasta.

Situacija je bila ta da je Danis pokušao ući u klub, no pravila istog nalažu da svatko mora pokazati osobni dokument kojim bi dokazao kako je stariji od 21 godinu. Danis isti kod sebe nije imao ili nije imao namjeru pokazati. Redar je ispričao što se onda dogodilo.

"Ispričao sam mu se i rekao da ne može ući ako mi ne pokaže osobni dokument. Onda me je pitao znam li tko je on. Još jednom sam mu se ispričao, rekao da ne znam i da mi treba identifikacijski dokument. Onda je krenuo guglati svoje ime i pokazivati mi, a ja sam mu samo rekao kako to i dalje nije identifikacijski dokument. Treba mi vozačka dozvola, putovnica, bilo što preko čega mogu znati koliko mu je godina. Onda je postao ljutit i agresivan jer ja nisam znao tko je on", rekao je redar, nastavivši:

"Nakon toga me je krenuo udariti. Nije to bio baš dobar udarac. Pokušao je i promašio, nakon čega sam ga uhvatio oko vrata i srušio na pod. Kad to inače napravim, najčešće gušim čovjeka sekundu ili dvije prije nego on shvati situaciju u kakvoj se našao. U videu možete vidjeti njega kako tapka i tada sam ga pitao je li dobro. On mi je onda dao palac gore, pa sam ga pritisnuo oko tijela i držao dok nisu došli policajci i preuzeli situaciju."

Koliko nam je poznato, Danis je prenoćio u policijskoj postaji te ne bi trebalo biti nekih dodatnih kazni za njega. Vjerojatno mu je dovoljna kazna to što su kamere uhvatile snimku na kojoj ga redar gušenjem navodi na tapkanje. Da ne zaboravimo, Danis sebe smatra najboljim grapplerom svijeta pa je tako na meč izazvao mnoge puno teže i veće borce od sebe. Ako je tako, fizička nadmoć ovog redara ne bi trebala imati neku ulogu.

Linker
25. travanj 2024 15:00