Ostalo

Legendarni Mike Perry bit će zamjena u meču između Jakea Paula i Tommyja Furyja!

Mike Perry
 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Valjda će Paul i Fury iz trećeg pokušaja uspjeti održati taj meč, no za svaki slučaj su angažirali legendarnog Perryja

Iako je nedavno potpisao za PFL, Jake Paul je dogovorio borbu protiv Tommyja Furyja u profesionalnom boksu. Borba će se održati za manje od mjesec dana, a Jake je ovog puta odlučio napraviti nešto što nije radio do sad – pronašao je zamjenu u slučaju da se Tommy iz nekog razloga ponovno povuče iz borbe.

Vjerojatno je većina fanova očekivala kako će Paulov sljedeći potez biti borba po MMA pravilima u PFL-u, Jake je ponovno iznenadio i dogovorio borbu protiv Furyja mlađeg. Već su se prošle godine trebali boriti, no Tommy zbog problema sa zakonom nije mogao ući na teritorij SAD-a, tako da im je borba tom prilikom propala.

No, Paul ovog puta nije ništa prepuštao slučaju. Već je pronašao zamjenu za svaki slučaj, a radi se o UFC-ovom veteranu Mikeu Perryju! Inače, Perry se nakon MMA karijere okrenuo boksu golim šakama, a tu je ostvario i dvije pobjede. U debiju je pobijedio Juliana Lanea, a ljetos je također pobijedio Michaela ‘‘Venoma‘‘ Pagea.

‘‘Imamo Mikea Perryja u niskom startu. Idemo, Mike Perry! On je spreman uskočiti ukoliko se Tommy Fury povuče iz borbe‘‘, rekao je Paul na press konferenciji. Nakon toga je Perry stavio i fotografije ugovora kojeg je potpisao, čime je potvrdio da se radi o autentičnim informacijama.

Ovo će Jakeu biti sedmi profesionalni meč, a do sada je sa 6-0 stopostotan u svojoj borilačkoj karijeri. U trenutno posljednjem nastupu je svladao legendarnog Andersona Silvu jednoglasnom sudačkom odlukom, a nakon toga je objavio kako je potpisao za PFL. Ostaje nam jedino čekati da se konačno i prebaci u MMA.

Linker
19. travanj 2024 03:58