Ostalo

Mamed Khalidov izazvao Pudzianowskog na meč!

Mariusz Pudzianowski, Mamed Khalidov

 Screenshot (youtube, Ksw)
Sve je prošlo u prijateljskoj atmosferi i uzajamnom poštovanju

Nakon velike subotnje pobjede Pudzianowskog protiv Materle usred davanja izjave nakon same borbe pojavio se Mamed Khalidov i izazvao Mariusza na borbu. Sve je prošlo u prijateljskoj atmosferi; Mamed je prvo čestitao Mariuszu na velikoj pobjedi, a zatim je prozvao KSW zvijezdu.

"Mamed Khalidov protiv Mariusza Pudzianowskog. To bi se moglo dogoditi. Sada je vrijeme! Moglo se to dogoditi i prije, tako da se nadam da ćeš pristati na to i da ćemo to odraditi."

Mariusz Pudzianowski je na licu mjesta odgovorio na prozivku, iako je izgledao prilično iznenađen.

"Ako ti tako kažeš, ja sam za to!"

Borci su se zatim zagrlili i potapšali po leđima, a publika je ovaj izazov nagradila gromoglasnim pljeskom. Mariusz je nastavio u tonu punom poštovanja prema Mamedu.

"Ne mogu vjerovati što se događa. Stajati ovako pokraj Mameda, kojega sam uvijek gledao kako se bori, a sada ću se možda imati priliku boriti protiv njega u kavezu. Morate naporno trenirati da uspijete, ali u ovih 13 godina smijali su mi se, govorili su mi da sam crveni balon, ali taj crveni balon je nekako preživio sve to."

Lijepo je za vidjeti da se dva vrhunska borca ovako respektiraju. Ipak, ne znamo koliko je baš pametno da Mamed preskače kategorije, jer upravo smo mogli vidjeti kako je završio jedan Materla koji je bio nekoliko kilograma lakši od Pudzianowskog. Mamed je svoju posljednju borbu odradio protiv Roberta Soldića u srednjoj kategoriji, gdje mu je Soldić sjajnim nokautom u drugoj rundi taj pojas i postao prvak u dvije težinske kategorije.

Linker
02. svibanj 2024 10:20