Ostalo

Michael Chandler pohvalio idućeg protivnika: ‘Gaethje je najluđi tip s kojim ću se boriti‘

Justin Gaethje
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Fantastična borba ponajboljih boraca lake kategorije očekuje nas na UFC priredbi u New Yorku

Sve smo bliže UFC 268 priredbi pa tako i akteri tog eventa dobivaju sve više medijskog prostora. Borba Justina Gaethjea i Michaela Chandlera jedna je od najiščekivanijih na cijelom programu, iako priredba obiluje nizom sjajnih mečeva. Spomenuti event održati će se 06. studenog u njujorškom Madison Square Gardenu i radi se o jednoj od najspektakularnijih priredbi koje ćemo gledati ove godine.

Borba između Justina Gaethjea i Michaela Chandlera uzbudljiva je jer oba borca imaju povijest sjajnih i nevjerojatno zabavnih mečeva. Posebno je Gaethje na glasu kao jedan od najzabavnijih boraca na svijetu zbog svog bespoštednog stila kojim ulazi u svaki meč. Međutim, Michael Chandler smatra kako mu parira po tom pitanju.

‘‘Mislim da mnogi ljudi misle kako je Justin Gaethje mnogo luđi od mene. Želim da se zna, ovo će biti borba vatri. Upoznao si jednakog sebi. Justin Gaethje kada je došao u UFC, više puta je govorio ‘pokažite mi ravnopravnog (jednakog) meni‘. Mislim da je vidio ravnopravne sebi u Dustinu Poirieru, Eddieju Alvarezu i Khabibu Nurmagomedovu, a ravnopravan sam i ja. Vjerujem da sam superiorniji borac i mislim kako ću 06. studenog to i dokazati svojim nastupom. Možda sam u pravu, a možda ne, no u svakom slučaju, biti ćete zabavljeni.‘‘, rekao je Chandler prilikom razgovora s Brettom Okamotom.

Ipak, unatoč tome što Chandler sebe vidi kao ravnopravnog protivnika kada je u pitanju ludost, ali i borilačke vještine, na koncu je i sam priznao kako je Gaethje uistinu izuzetno opasan protivnik.

‘‘Reći ću kako mislim da je Justin Gaethje najopasniji tip s kojim ću se ikada boriti. On je ujedno i najluđi tip s kojim ću se boriti. Borio sam se s nekim jako čvrstim tipovima u prošlosti, no on uzima nagradu.‘‘, dodao je ‘‘Iron‘‘.

Linker
18. travanj 2024 11:22