Ostalo

Novi detalji: Robin van Roosmalen je navodno pri svijesti, čeka ga operacija

Robin van Roosmalen
 Screenshot (YouTube, Glory)
‘Srećom je još uvijek pokretan, ipak je on borac i ima snažno tijelo‘

Bivši Gloryjev prvak, a danas Bellatorov borac Robin van Roosmalen navodno je pri svijesti, ali s ozbiljnim ozljedama leži u jednoj nizozemskoj bolnici.

31-godišnji borac koji je dosad jedina dva MMA nastupa upisao kao član hrvatskog Final Fight Championshipa stradao je u teškoj prometnoj nesreću u kojoj je život izgubila njegova dvije godine mlađa sestra.

Nizozemski mediji saznali su nekoliko novih detalja o stravičnom događaju koji se dogodio još u srijedu.

Robina i Melissu je navodno udario kamion dok su s automobilom stajali na zaustavnom dijelu A2 ceste u blizini Nieuwegeina i Utrechta. Oboje su helikopterom prevezeni u bolnicu, ali Melissa se nažalost nije uspjela izvući.

Hicham El Gaoui iz Fighting Talents dvorane u kojoj su Robin i njegova sestra trenirali za RTL Nieuws je otkrio da je Van Roosmalen pri svijesti i da ga čeka operacija.

"Srećom je još uvijek pokretan. Ipak je on borac i ima snažno tijelo", dodao je El Gaoui.

Poruku podrške svom nekadašnjem prvaku poslao je i Glory.

"Srce Gloryjeve obitelji je slomljeno zbog smrti Melisse van Roosmalen i teških ozljeda koje je u prometnoj nesreći doživio Robin van Roosmalen. Izražavamo najdublju sućut obitelji i njihovim bližnjima", poručili su iz Gloryja.

Nedugo nakon nesreće oglasili su se i iz američkog Bellatora.

"Duboko smo ražalošćeni tragičnom nesrećom u kojoj su sudjelovali Robin van Roosmalen i njegova sestra. U ovo teško vrijeme smo mislima uz njega i njegovu obitelj", stajalo je u Bellatorovom priopćenju.

Linker
23. travanj 2024 13:43