Ostalo

Oglasio se kontroverzni mentor: ‘Sanchez me iskorištavao dvije godine, a meni prijete smrću‘

Diego Sanchez i Joshua Fabia
 Instagram (Diego Sanchez)
‘Ostao je bez novca, navukao se na kratom, alkohol i 30 drugih supstanci...‘

UFC je krajem travnja raskinuo suradnju s Diegom Sanchezom. Nakon dugih 16 godina i 32 borbe u slavnom Octagonu, originalni The Ultimate Fighter ostao je bez posla u promociji koja je od njega napravila jedno od najpoznatijih lica MMA svijeta.

Nedugo nakon toga, nije čak prošlo ni mjesec dana, Sanchez prekida svoju suradnju s kontroverznim mentorom Joshuom Fabijom, čovjekom koji je zbog određenih stavova i nesvakidašnjih metoda često bio na udaru MMA javnosti. A moglo bi se reći i da je donekle zaslužan za Diegov otkaz.

Novonastalu situaciju, Fabia je konačno odlučio prokomentirati u 'Behind the Scenes with Summer Helene' emisiji i pritom se nije nimalo ustručavao verbalno napadati svog donedavnog "učenika".

"Diego je definitivno bio slavan, čak je i imao u sebi dio tih usranih sklonosti poput slavnih ljudi. Ponekad je radio neke čudne stvari, ali s vremenom sam pomislio da se tu samo radi o nekakvim stvarima koje nisu neuobičajene za slavne osobe", započeo je Fabia.

"Razveo se, ima dijete, a živio je u jednosobnom stanu. Neke stvari mi jednostavno nisu imale smisla. Zašto se, recimo, vozi okolo u Mercedesu od 3000 dolara? Priča mi da je štedljiv, da čuva novac i mislim si - OK. Onda čujem kako ga odvjetnik ispituje o obrazovanju, a on počinje pričati da ima posebno obrazovanje. Diego je bio i ovisnik. Nije to nikome rekao, ali živio sam s njim i bio njegov sponzor. Morao sam tamo živjeti jer je ostao bez novca, navukao se na kratom, alkohol i 30 drugih supstanci. Pored svega, ima i problema sa seksualnim zlostavljanjem. O tome nije ništa govorio, a ja sam sve čuvao u sebi", raspričao se Fabia pa u jednom trenutku zaključio:

"Diego me očito iskorištavao čak dvije godine, a ja sam se borio za njega i od toga nisam imao nikakve koristi. No, eto, ja sam taj koji prima prijetnje smrću."

Linker
30. travanj 2024 17:34