Ostalo

PFL objavio parove za prvu priredbu, Anthony Pettis odmah na prošlogodišnjeg hit borca

Anthony Pettis
 screenshot (PFL)
23. travnja turnirima u perolakoj i lakoj kategoriji započet će treća sezone PFL-a

Dva mjeseca prije nego će borci u PFL-ovo borilište ući po prvi put nakon posljednjeg dana 2019. godine, objavljeni su (gotovo) svi parovi za prvu priredbu, na kojoj će turnir započeti u dvije najlakše kategorije u kojima se odvija, muškoj perolakoj i lakoj. I odmah u startu je jasno koliko bismo ove sezone trebali doživjeti uzbuđenja.

Prvu priredbu predvodit će jedno od tri najveća ovosezonska pojačanja, bivši UFC prvak lake kategorije, Anthony Pettis. I to ne bilo kakvom borbom nego okršajem protiv još jednog bivšeg člana UFC-a, ali isto tako borca koji je prošle sezone bio pravi hit. I to ne u MMA borilištu nego u boksačkom ringu. "Cassius" Clay Collard postao je prošle godine prava zvijezda Top Ranka, upisavši šest boksačkih nastupa. Četiri od toga upisao je na "post lockdown" priredbama Top Ranka, gdje je oduševio agresivnim stilom i nokautima, prije nego je u četvrtom meču unutar "Bubblea" zaustavljen. U MMA karijeri upisao je 18 pobjeda i osam poraza.

Dvostruki pobjednik Natan Schulte započet će turnir protiv "leg lock" specijalista Marcina Helda, a u lakoj kategoriji još će biti zanimljiv ogled Johnnyja Casea i viceprvaka Loika Radzhabova.

Što se tiče dvostrukog pobjednika turnira perolake kategorije, Lancea Palmera, njega čeka nekada veliki potencijal Bubba Jenkins, a posebno pažnju trebao bi privući okršaj Brendana Loughnanea i Sheymona Moraesa.

Ispod teksta možete pogledati cijeli raspored, u koji još treba doći jedna borba perolake kategorije. Naime, PFL još nije objavio niti imena preostala dva sudionika pa je moguće i tu očekivati neko ugodno iznenađenje.

PFL 1 - Raspored borbi

Anthony Pettis vs. Clay Collard
Marcin Held vs. Natan Schulte
Movlid Khaybulaev vs. Jason Soares
Bubba Jenkins vs. Lance Palmer

Johnny Case vs. Loik Radzhabov
Olivier Aubin-Mercier vs. Joilton Lutterbach
Akhmed Aliev vs. Mikhail Odintsov
Tyler Diamond vs. Jo Sungbin
Brendan Loughnane vs. Sheymon Moraes
TBA vs. TBA

Linker
25. travanj 2024 06:24