Ostalo

Pogledajte bizarne metode kontroverznog trenera: Sanchez visi naglavačke i prima udarce, McGregor u šoku!

Diego Sanchez i Joshua Fabia
 Screenshot (Twitter)
‘Slomit ću mu nos na dva dijela. Diego, brate, ovako ne ide... Riješi ga se‘

Još je vruća priča o UFC-ovom raskidu suradnje s legendarnim Diegom Sanchezom, a njegov kontroverzni mentor Joshua Fabia uspio je još jednom šokirati MMA svijet.

Novi bizarni video voditelja "Škole za samosvjesnost" ponovno je navukao kritike i bijes javnosti te poslužio kao savršen dokaz onima koji tvrde da je prevarant koji sustavno uništava karijeru jednog od najpoznatijih MMA lica.

Na videu koji je u međuvremenu obrisan, ali čiji se pojedini kadrovi i dalje mogu pronaći po društvenim mrežama, može se vidjeti kako Diego visi naglavačke i svom treneru služi kao vreća za udaranje. Bilo je tu i šamaranja, a u jednom je trenutku Fabia počeo koristiti i kickove.

Kadrovi koji su šokirali borilačku zajednicu navukli su bijes poznatih lica, a posebno je odjeknula poruka Conora McGregora.

Bivši UFC-ov prvak na Twitteru je prvo objavio pa zatim i obrisao poruke u kojima je imao nešto za reći i Diegu i Fabiji.

"Ovo nije normalno! Slomit ću mu nos na dva dijela. Diego, brate, ovo nije pravi potez. Bio sam uz tebe čitavo vrijeme, i još uvijek jesam, ali ovako ne ide. Da, bilo je tu nepravednog tretmana komentatora i fanova prema tvojoj posljednjoj izvedbi, ali ne i prema ovom liku. Riješi ga se", napisao je McGregor.

Linker
20. travanj 2024 15:17