Ostalo

Rachael Ostovich nastavlja borilačku karijeru, okušat će se protiv VanZant u boksu bez rukavica

Rachael Ostovich i Paige VanZant
 Instagram
Dvije izuzetno popularne borkinje odradit će svojevrsni revanš svoje UFC borbe

Prošlo je pet mjeseci otkako je Rachael Ostovich (4-6) otpuštena iz UFC-a nakon poraza koji joj je nanijela Gina Mazany. Vrlo popularna borkinja, koja svoju popularnost ipak nije stekla nastupima u borilištu, nije od tada puno govorila o svojoj karijeri, nego se još više posvetile modelingu i Instagramu (gdje ju prati 750 tisuća fanova) pa su mnogi pretpostavljali kako je ova 30-godišnjakinja završila svoju borilačku priču.

To ipak nije bio slučaj, budući da je ovih dana objavljeno kako je sve dogovorila s Bareknuckle Fighting Championship promocijom, što su i oni sami potvrdili. Tako će ona nastaviti karijeru u boksu bez rukavica, što će mnoge iznenaditi, budući da je borba na nogama zapravo bio najslabiji aspekt borilačke potkovanosti ove primarno hrvačice. No, za pretpostaviti je kako su oni imali pravu viziju za nju te najbolju ponudu s financijske strane.

A ta vizija trebala bi donijeti borbu s njihovom drugom pridošlicom iz UFC-a, ali zapravo borkinjom slične pozadine po pitanju načina na koji je stekla svoju popularnost. To je Paige VanZant, koja je u BKFC-u ove godine neuspješno debitirala, tako da je bolja od nje bila Britain Hart. Borba protiv Ostavich trebala bi se, prema dostupnim informacijama, održati ovog ljeta.

Zanimljivo je to što su se njih dvije sastale i u UFC-ovom Octagonu. Bilo je to u siječnju 2019. godine, samo dva mjeseca nakon što je Ostovich proživjela težak fizički napad bivšeg supruga. Povratkom je htjela prezentirati svoju hrabrost, no nije uspjela slaviti. VanZant je tim putem bila bolja, natjeravši ju na tapkanje polugom na ruci u drugoj rundi.

Iako teško možemo očekivati visoku razinu boksa, BKFC po ovom pitanju jako dobro zna što radi. Paige i Rachael na Instagramu zajedno imaju preko tri milijuna fanova, a sama najava borbe time će dobiti toliko široku bazu onih koji će za njihovu promociju saznati.

Linker
20. travanj 2024 09:53