Ostalo

(VIDEO) Brutalan nokaut! Dana White iz prvih redova gledao težak poraz donedavnog UFC borca

Eric Spicely vs Rinat Fakhretdinov
 Screenshot (Twitter)
Amerikanac koji je zaustavio Thiaga Santosa nokautiran je već u prvoj minuti borbe

Bivši UFC-ov borac Eric Spicely (12-6) brutalno je nokautiran pred očima svog nekadašnjeg šefa Dane Whitea.

Predsjednik UFC-a u petak je iz prvih redova pratio UAE Warriors 15/ EFC 32 priredbu, a društvo su mu pravili Khabib Nurmagomedov, Matt Serra i Din Thomas. White je tako u Abu Dhabiju iz prvih redova pogledao nekoliko zanimljivih okršaja, uključujući onaj u kojem je Spicely završio teško nokautiran.

34-godišnji Amerikanac u svom je prvom nastupu poslije odlaska iz UFC-a bez svijesti ostao nakon svega 55 sekundi borbe, a zaslužan za njegov poraz bio je poznati ruski udarač Rinat Fakhretdinov (18-1).

Spicely je kao UFC-ov borac upisao dvije pobjede i pet poraza, a posljednji meč pod okriljem najuspješnije MMA promocije imao je u lipnju 2019. kada ga je porazio Deron Winn, no naglasimo da je otkaz zapravo dobio nakon što je prošloga ljeta morao odustati od susreta s Markusom Perezom. Tada se kao razlog za taj potez navodilo neuspješno skidanje kilograma...

Spomenimo i da se najveća pobjeda u Spicelyjevoj karijeri dogodila se u rujnu 2016. kada je gušenjem u prvoj rundi zaustavio danas jednog od najboljih poluteškaša svijeta - Thiaga Santosa.

Linker
16. travanj 2024 23:46