Ostalo

(VIDEO) Christian Lee nokautirao Nastyukhina i zadržao titulu ONE prvaka

Christian Lee
 Instagram
Održana je ONE on TNT 2 priredbe, druga "američka" priredba singapurskog ONE Championshipa

ONE Championship je ovog mjeseca ušao u vrlo značajan projekt za njihovu budućnost. Održat će četiri priredbe iz ONE on TNT serije, prilagođene američkoj publici te se iste stoga održavaju u njima prilagođenom terminu. Nakon što su prošlog tjedna napravili sjajan posao s prvom priredbom, jutros je održana i druga.

Njen popis borbi nije bio toliko jak kao tjedan ranije, no glavna borba bila je itekako bitna. Christian Lee branio je titulu prvaka lake kategorije i u tome je uspio, iako su mnogi vjerovali da je Timofey Nastyukhin borac koji će ga zaustaviti. No, mladić s Havaja, koji inače dolazi iz borilačke obitelji, svakom je borbom sve bolji. 22-godišnji Lee upisao je pobjedu nokautom nakon samo 73 sekunde, što je bila njegova šesta pobjeda u nizu. Omjer mu je sada 15-3, a samo jednu pobjedu nije upisao prekidom.

To je svakako bila na globalnoj razini najvažnija borba održana na ovoj priredbi, a ukupno ih je bilo pet.

Janet Todd savladala je Anne Line Hogstad u borbi za žensku muay thai titulu, Yoshiki Nakahara do svoje je pobjede došao diskvalifikacijom protivnika, Shuo Wang nokautirao je Kyua Sung Kima, a Shuya Kamibuko savladao je Mitchell Chamalea.

Za idući tjedan ONE je pripremio priredbu koju predvode John Lineker i John Worhen, a na programu se nalazi i muay thai poslastica, meč Johna Waynea Parra i Niekyja Holzkena.

Linker
21. travanj 2024 03:49