Ostalo

(VIDEO) Cirkus na ‘Fight Circus‘ eventu! ‘Rampage‘ i Bob Sapp spojeni istukli protivnike, a zatim i suca

Rampage Jackson, Bob Sapp

 Screenshot (twitter, @bkspidermma)
Zabavili su publiku

Sinoć je održan veoma bizarni event koji uključuje "Sijamski boks", tj. meč dvoje na dvoje u kojima su parovi spojeni majicom da bi djelovali kao sijamski blizanci. Glavni akteri Fight Circus 6 eventa bili su MMA veterani Quinton “Rampage” Jackson i Bob Sapp koji su spojeni pod jednom majicom boksali protiv Woodyja i Jona Nutta. Event je opravdao naziv Cirkus, jer je to pružio u pravom smislu te riječi.

Vidjeli smo do sada svakakve kombinacije, pogotovo u Rusiji, od borbi u telefonskoj govornici, do onih u autima, ali ovo je nešto za sada neviđeno. Borba sijamskih blizanaca otišla je do druge runde kada je sudac pokušao razdvojiti borce, da bi na kraju i on dobio batina od Rampagea i Sappa. Iako nije djelovalo kao da bivši borci udaraju protivnike kao niti suca svom snagom, publiku su uspjeli zabaviti.

Quinton Jackson se posljednji put profesionalno borio 2019. godine kada je izgubio u prvoj rundi protiv Fedora Emilianenka, što mu je bio treći poraz u četiri nastupa nakon čega je odlučio umiroviti se. Bob Sapp je u Kickboxingu u posljednjih 17 nastupa upisao 15 poraza, dok je u MMA bio podjednako ‘uspješan‘ te upisao 18 poraza u posljednjih 21 nastupa.

Oba borca su dobro unovčila svoju popularnost, tako da ne sumnjamo da ćemo ih još poneki put vidjeti u ovakvim nastupima.

Linker
23. travanj 2024 03:41