Ostalo

(VIDEO) Eddie Hall nakon više pokušaja srušio rekord Alexa Pereire, pogledajte monstruozne udarce

Eddie Hall

 Instagram (eddie Hall); Twitter (happy Punch)
Planetarno poznati strongman se okušao je snagu svog udarca u UFC-ovom Performance Institutu

Svi znamo kakvu snagu udarca posjeduje Alex "Poatan" Pereira (10-2). Njegova lijeva ruka "uspavala" je mnoge velike kickboksače i MMA borce. Opravdano, većina fanova duboko je uvjerena da "Poatan" posjeduje najveću snagu udarca među današnjim aktivnim borcima no jedan strongman dokazao je da može nadmašiti "grubu" silu Brazilčevog udarca.

Eddie Hall već neko vrijeme "koketira" s borilačkom scenom, druži se i često snima videe s UFC borcima i Gloryjevim kickboksačima.

Nedavno poznati "snagator" posjetio je kultni UFC-ov Perfomance Institute u Las Vegasu prilikom čega je bio zainteresiran isprobati poznatu UFC-ovu "krušku" koju je udarao i "Poatan" prije UFC-a 300. Tom prilikom Brazilac je zabilježio rekord od 191,796 mjernih jedinica čime je srušio Ngannoua koji je zabilježio rezultat od 129,000 jedinica.

Englez je nakon više mukotrpnih uzastopnih okršaja uspio svoje ime "popeti" na prvo mjesto s rekordom od zaista impresivnih 208,901 jedinica. Bit će zanimljivo vidjeti tko će se odvažiti na to da skine Halla s "udaračkog trona.

Linker
03. svibanj 2024 20:40