Ostalo

(VIDEO) Grupica studenata provocirala Joshuu: Boksač im ušao u stan i zaprijetio

Anthony Joshua (desno) i studenti koji su ga provocirali

 Instagram (maclife)
Alkoholizirani mladići dobacivali su Joshui da izbjegava meč protiv Furyja

Nije ponekad lako biti globalna zvijezda. Brojna su svjedočanstva poznatih osoba koje tvrde kako je to život bez imalo privatnosti, a nije lako nositi se sa silnim provokacijama, što putem društvenih mreža, a što uživo.

Anthony Joshua svakako pripada globalnim zvijezdama, a možda i najpopularniji boksač svijeta imao je neugodnu situaciju s nekoliko studenata koji pohađaju Loughborough University u Engleskoj.

Prema navodima Daily Mail, grupica studenata pod utjecajem alkohola, provocirala je Joshuu koji je prolazio ispred zgrade unutar koje spomenuti studenti borace.

''Hrabri'' ili možda bolje reći ludi studenti, provocirali su ponajboljeg boksača svijeta tako što su mu dobacivali da izbjegava meč protiv Tysona Furyja, a pritom su se služili raznim psovkama i uvredljivim riječima.

Pretpostavljali su mladići kako AJ neće reagirati na provokacije, ali Joshua se ubrzo okrenuo, ušao je u zgradu, a zatim je kročio i u stan unutar kojeg borave mladi provokatori. Vidljivo je kako mladićima nije bilo nimalo ugodno kad im je Joshua došao ''očitati bukvicu''.

''Razmislite dobro prije nego počnete pričati, jer ako počnem razbijati vaše staklene čeljusti, nikome od vas se to neće svidjeti. Pripazite što govorite, jer ponekad niste niti svjesni kome se obraćate.'', između ostalog rekao je Joshua studentima, a video te scene proširio se društvenim mrežama.

Alkoholizirani mladići mogu biti sretni jer je Joshua uspio iskontrolirati svoje emocije, ali i sam boksač bi se doveo u ogromne pravne probleme da se fizički obračunao s ovom grupom mladića.

Linker
16. travanj 2024 22:43