Ostalo

(VIDEO) Instant karma! Lažirao pozdrav rukavicama i krenuo na protivnika pa završio nokautiran

Instant karma

 Screenshot (twitter, @ufcfightpass)
Mashreghi tvrdi da je pobjeđivao Irca i na sparinzima

Prethodno neporaženi MMA borac Dario Sinagoga sinoć je prvi poraz iskusio uz veliku dozu karme. Naime, nakon što je oglašeno zvono za početak borbe Irac je krenuo prema protivniku da mu pruži rukavicu u znak pozdrava, no umjesto pozdrava odmah je krenuo na protivnika. Ash Mashreghi nije nasjeo na ‘lažnjak‘, te ga je dočekao na udarac, srušio na pod i nakon samo 11 sekundi natjerao suca da prekine borbu.

Ova borba bila je dio BFL 76 priredbe u kojoj su se borci iz Kanade borili protiv boraca iz ostatka svijeta. Neporaženi Irac se posljednji put borio prije godinu dana kada mu je pukao nos nakon čega je morao uzeti pauzu. Za Mashreghija je ovo bila druga pobjeda u nizu nakon četiri uzastopna poraza, te je trenutno na 8-7 što se tiče omjera pobjeda i poraza. Zanimljivo je i to da je su spomenuti borci nekada skupa trenirali i sparirali, što je Mashreghi potvrdio u intervjuu nakon same borbe.

"On je tada još bio zelen pa smo ga znali dobro prebiti na treninzima. Bili smo ogromni tada, ja sam hodao s 97 kilograma, a znao sam spustiti do 77 na dan vaganja. Bili smo ogromni, a njemu to nije pasalo. Pokazivao je veliko srce tada jer smo ga stalno bacali na pod, ali onda je odjednom odlučio da ga se više neće bacati. Tada je postao čvrst i uzeo nam poneku rundu." - prokomentirao je nakon borbe Mashreghi.

Linker
02. svibanj 2024 15:50