Ostalo

(VIDEO) Loureda otišla izvan granica sporta i objavila provokativnu najavu za svoju osobnu stranicu

Valerie Loureda
 Screenshot (instagram)
Provokativna Bellatorova borkinja sa svojim ‘izvansportskim‘ ponašanjem otišla je jedan korak dalje

Valerie Loureda od početka svoje borilačke karijere prepoznala je put kojim namjerava izgraditi svoje ime. Svjesna svog atraktivnog izgleda, ali i jednako atraktivnog stila borbe baziranog na taekwondou, odlučila je napraviti kombinaciju kojom će vrlo brzo postati jedan od zaštitnih znakova Bellatora, promocije za koju je 2019. godine potpisala i odustala od Olimpijskih igara, unatoč tome što je bila velika američka uzdanica za Tokio.

S vremenom je došla do impresivnog broja od 769 tisuća pratitelja na Instagramu, a u Bellatorovom borilištu nastupila je tri puta, sva tri puta slavivši, od toga dva puta vrlo atraktivnim nokautima. Dok se čeka ugovaranje njenog novog nastupa, ova 22-godišnjakinja odlučila je dalje graditi svoj brand. I to tako da je pokrenula platformu kojom bi fanovima zainteresiranima za to mogla ponuditi više.

Tim putem nije slijedila postupak nekih kolegica, koje su napravile profil na "OnlyFansu". Loureda je poput svoje odnedavne timske kolegice u American Top Teamu, Paige VanZant, pokrenula svoju vlastitu stranicu. A prvom reklamom za istu je po mnogima otišla izvan granica sporta. Istu je objavila na društvenim mrežama te je naišla na podijeljene reakcije, a mi ju donosimo ispod ovog odlomka.

Loureda je u svojim ranijim nastupima pokazala da posjeduje veliki borilački talent te da za razliku od nekih borkinja sličnih postupaka ima nešto više od lijepog lica (i tijela), ali isto tako je pokazala da zna zaraditi na onome što joj je priroda dala.

Gledajući kako Bellator radi te na koji način gradi svoje borce, trebat će još neko vrijeme dok Valerie dogura do velikih borbi. U međuvremenu će se vjerojatno nalaziti na glavnim programima većih priredbi te polako graditi svoju karijeru. Svoje ime i brand već uspješno gradi, čemu svakim danom možemo svjedočiti, svidjelo se to obožavateljima sporta ili ne. U svakom slučaju, zainteresirani uvijek mogu odijeliti njenu borilačku karijeru od privatnih aktivnosti.

Dakle, lako je zaključiti kako će oni koji su spremni platiti dobiti nešto više, poput onoga što se nalazi u gore podijeljenom videu. Oni drugi morat će se "zadovoljiti" materijalima poput ovog podijeljenom na dnu teksta, kakvog na njenim profilima ne nedostaje.

Linker
12. travanj 2024 15:16