Ostalo

(VIDEO) Obranio se od bahatog susjeda i nekoliko ga puta nokautirao, ali kraj će vas oduševiti!

Screenshot

 (twitter, Mma Dude)
Čovjek koji je inicirao sukob, ubrzo je shvatio da mu to nije trebalo

Zanimljiv video proširio se Twitterom. Naime, dvojica muškaraca koji su zapravo susjedi, fizički su se obračunali na ulici. Snimka prikazuje dvojicu muškaraca, jedan je u crvenoj majici, a drugi u crnoj. Osoba u crvenoj majici djeluje kao inicijator sukoba i zapravo je taj muškarac započeo fizički obračun.

Ipak, brzo je zbog toga požalio, jer drugi akter ovog događaja djeluje borilački daleko potkovanije od njega. Naime, muškarac u crnoj majici prezentirao je niz tehnika koje su mu bile i više nego dovoljne da brutalno prebije svog susjeda koji očito ne posjeduje znanje borilačkih vještina, no svejedno je inicirao tučnjavu.

Osoba u crvenoj majici unosila se u lice čovjeku u crnoj majici, a sukob je započeo nakon što je muškarac u crvenoj majici, svojim uperenim prstom zakačio drugu osobu po licu. Uslijedio je šamar od strane muškarca u crnoj majici, a nakon toga gledali smo svašta. Od boksačkih tehnika, udaraca koljenom u glavu pa sve do udaraca glavom u klinču, samo su neke od tehnika koje je prezentirao muškarac u crnoj majici. Njegov susjed više puta završavao je nokautiran, no treba mu odati počast na hrabrosti i borbenosti, jer iznova se vraćao sukobu.

Tokom videa, supruga muškarca u crnoj majici konstantno pokušava primiriti aktere sukoba, no oni ju nisu naročito slušali. Spomenuta žena čuje se kako kontaktira policiju, no sukobljeni susjedi nastavili su svoj obračun bez obzira na to.

Drugi dio ovog sukoba ipak je nešto blaži i više dobrosusjedski nastrojen. Naime, muškarac u crnoj majici nakon premlaćivanja drugog muškarca, pružio mu je ruku, podigao ga je s poda te ga je odveo u zgradu. Tokom tog videa, supruga muškarca u crnoj majici i dalje razgovara s policijom. Nekakav zaključak, odnosno pretpostavka na temelju njenog razgovora jeste da je muškarac u crvenoj majici zaražen koronavirusom, no i dalje uredno odlazi na posao. Nastavno na to, dalo bi se pretpostaviti da je muškarac u crnoj majici zapravo prijavio taj slučaj policiji i zato je došlo do sukoba između njih dvojice.

U svakom slučaju, poprilično jednostran sukob dvojice nepoznatih muškaraca. Osoba u crnoj majici pokazala je važnost poznavanja borilačkih vještina u službi samoobrane, dok će gospodin u crvenoj majici dobro razmisliti prije nego li ponovno uđe u nekakav fizički obračun.

Linker
19. travanj 2024 22:40