Ostalo

(VIDEO) Pearl Gonzalez nakon poraza otkrila kako joj je to bila posljednja bare knuckle borba

Pearl Gonzalez

 Instagram
Dvije vrlo uzbudljive borbe trajala je bare knuckle karijera popularne borkinje

Popularna borkinja Pearl Gonzalez ostala je za malo kratka u svojoj drugoj borbi unutar ringa BKFC organizacije. Iako je statistika nakon borbe bila na njenoj strani, suci su presudili jednoglasno u korist Britain Hart. Uzrokovalo je to podosta negodovanja i kod onih koji su priredbu pratili, budući da su komentari na Twitteru i Instagramu bili podosta suglasni po pitanju toga da je Pearl zakinuta za pobjedu.

Ona se na to nije obazirala nego je u svom prvom obraćanju nakon borbe otkrila oduševljenje osjećajem koji je u borbi imala, dodavši kako joj je ovo ipak posljednja borba u boksu bez rukavica.

"Bilo mi je sjajno. Ja nisam odabrala boriti se, borba je odabrala mene i nema ništa bolje na ovom svijetu od osjećaja bivanja unutar borilišta. Nisam dobila odluku kakvoj sam se nadala, ali nikad neću odustati od sebe, neću se prestati boriti, trenirati i težiti tome da svaki dan budem bolja", izjavila je u videu.

Za pretpostaviti je kako će se Pearl vratiti u MMA, gdje je i stekla svoju popularnost. U Invicti, za čiju se titulu borila, je svakako dobrodošla, ali ne možemo odbaciti niti opciju gdje će joj neka druga promocija ponuditi ugovor. Uz pratnju kakvu ima na Instagramu i medijsku pažnju koju dobiva, ova borkinja mogla bi uistinu biti svakome zanimljiva. Osim vjerojatno UFC-u, gdje je svoju priliku prokockala putem dva poraza u dva nastupa.

U svakom slučaju, treba joj čestitati na hrabrosti što se okušala u najbrutalnijem sportu na svijetu. Da je bilo malo više sreće, vjerojatno bi ga napustila s omjerom 2-0.

Linker
19. svibanj 2024 20:53