Ostalo

(VIDEO) Ronda Rousey i Travis Browne svijetu otkrili veliku vijest

Ronda Rousey i Travis Browne
 screenshot (YouTube, Ronda Rousey)
Svojevremeno najveća ženska UFC zvijezda i bivši UFC-ov teškaš uskoro će postati roditelji

Iako su već neko vrijeme izvan aktivnih borilačkih zbivanja, vjerojatno najpoznatiji borilački par se tu i tamo nađe na stranicama borilačkih medija. Tako se dogodilo i sad, kad su putem YouTube videa odlučili svojim prijateljima i fanovima obznaniti jako lijepu vijest.

"Pow, četiri sam mjeseca trudna, to do sada niste znali. Trudna sam od siječnja, znači četiri mjeseca, stiže beba. Više to ne mogu sakrivati pa je vrijeme za ovako pokazati", rekla je Ronda, dok je Travis sjedio pokraj nje te joj nakon toga stavio ruke na trbuh. Nakon toga su prikazali i kako je izgledalo kad su se našli na ultrazvuku pa imate priliku pobliže upoznati potomka Browne-Rousey veze.

Za pretpostaviti je kako to znači da se Ronda uistinu više neće vraćati u bilo kakav ring, barem ne u bližoj budućnosti. Uostalom, ovaj par već se neko vrijeme povukao u privatnost svog ranča, ali uz redovne objave na Rondinoj YouTube stranici, putem koje je otkrivena i ova vijest.

Posljednja MMA borba još uvijek najuspješnije UFC prvakinje u povijesti datira na prosinac 2016. godine, kad je poražena od Amande Nunes. Nakon toga se posvetila kečerskoj karijeri te je postala jedna od najvećih zvijezda WWE-a, no niti u njihovom ringu nije viđena još od 2019. godine, a poznato je kako su se pojavile i neke nesuglasice između te promocije i nje.

Browne je svoju posljednju MMA borbu odradio uz srpnju 201. godine, kad je poražen od Alekseija Oleinika. Bio mu je to četvrti poraz u nizu, a iako se nikad nije službeno umirovio, nije niti jednom pokazao neku namjeru vraćati se. Oni uživaju u obiteljskom životu i, prije svega Rondinom, velikom zarađenom novcu.

Linker
15. travanj 2024 00:05