Ostalo

Vratio se nakon četiri godine i slavio nokautom, ali nije zadovoljan: ‘Bijesan sam, ovo je bilo očajno‘

Anthony Johnson
 Screenshot (YouTube, Bellator)
Sad ga čeka jedan puno teži ispit i meč s, kako sam kaže, najkompletnijim borcem turnira‘

Iako je u svom prvom nastupu nakon četiri godine duge pauze upisao pobjedu nokautom, Anthony Johnson nije bio nimalo zadovoljan onime što je u subotu ujutro pokazao na Bellatoru 258.

"Bijesan sam. Udario me, ali nije u tom problem, problem je što me udario i što sam pao. Koji vrag? To nisam ja. Bila je to očajna izvedba s moje strane. Bolji sam od toga, znam da sam bolji, a toga ste i vi svjesni. Neću to nazivati sretnim udarcem, čovjek me pogodio i sam sam si kriv za to. Ljut sam na sebe. Bila je to glupa izvedba", rekao je 'Rumble' za MMA Junkie u kratkoj analizi pobjede protiv Brazilca Josea Augusta Azeveda Barrosa.

No koliko god Johnson bio samokritičan, on je u Uncasvilleu izborio polufinale poluteškaškog turnira u kojem ga čeka aktualni prvak Vadim Nemkov.

"Čast mi je što se imam priliku boriti protiv njega. On je zvijer i radi se o najkompletnijem borcu ovog turnira. Može udarati, može hrvati, a može i vrlo lako ljude prisiljavati na predaju. Njegov sam obožavatelj. Za tu borbu morat ću biti puno bolji nego što sam bio sada. I znam da ću biti", poručio je Anthony.

Kako vi prognozirate ovaj polufinalni susret?

Linker
19. travanj 2024 21:19