Ostalo

Yoel Romero uklonjen iz Bellatorovog Grand Prix turnira, propala borba protiv Rumble Johnsona

Yoel Romero
 screenshot (YouTube, UFC)
Bellator je ostao bez svoje možda i najintrigantnije borbe od samog nastanka promocije

Istog trenutka kad je postalo službeno kako se Anthony Johnson i Yoel Romero nalaze na Bellatorovom rosteru boraca, fanovi su krenuli vizualizirati kako bi izgledala borba ova dva velika nokautera, koje mnogi svrstaju među najjače udarače u povijesti ovog sporta. Uskoro su dobili vijest kako više ne moraju vizualizirati, budući da je njihova borba dogovorena kao jedan od četvrtfinalnih okršaja Grand Prix turnira poluteške kategorije. Trebala se održati 7. svibnja na Bellator 258 priredbi, no od toga neće biti ništa.

Yoel Romero, koji upravo na današnji dan slavi 44. rođendan, neće se tog dana boriti protiv "Rumblea". Naime, nije dobio liječničku dozvolu za nastup. Nešto više o tome bolje je objašnjeno u službenom priopćenju promocije.

"Yoel Romero nije zadovoljio liječnički pregled pred borbu te nije dobio dozvolu za nastup i zbog toga je njegov Bellator debi, u kojem se trebao boriti protiv Anthonyja 'Rumble' Johnsona, otkazan. Bellator će uskoro potvrditi ime njegove zamjene, odnosno protiv koga će se Johnson boriti u poluteškaškom Grand prixu.

Romero će u narednim mjesecima imati priliku aplicirati za dozvolu te se nadamo kako ćemo u bližoj budućnosti ipak vidjeti njegov nastup. Također, pokušat ćemo izuzetno iščekivanu borbu između Johnsona i Romera dogovoriti za neki kasniji datum", objasnili su.

O čemu je točno riječ, nitko ne može znati, ali zapravo se radi o iznenađenju, budući da je Romero unatoč svojim godinama uvijek bio u više nego zavidnoj fizičkoj spremi.

Ovo je inače trebala biti posljednja borba četvrtfinala turnira, nakon što su svoje mjesto u polufinalu izborili Ryan Bader i Corey Anderson, koji će se boriti međusobno te Vadim Nemkov, koji čeka upravo pobjednika ove borbe.

Bellator 258 priredbe predvođena je borbom za titulu bantam kategorije između Juana Archulete i Sergija Pettisa.

Linker
24. travanj 2024 23:25