Regija

Aleksandar Rakić i Paul Felder umalo ‘zaratili‘ zbog nesporazuma u komunikaciji

Aleksandar Rakić i Paul Felder

 screenshot (YouTube, UFC)
Sve je krenulo s jednim običnim ‘tvitom‘ Michaela Bispinga

Da jedna obična objava na društvenoj mreži može dovesti do žestoke rasprave, možda i sukoba, najbolje nam svjedoči situacija u kojoj su se našli Aleksandar Rakić i Paul Felder. Situacija gdje je između njih dvojice zaiskrilo, ali srećom se vrlo brzo shvatilo da je u pitanju nesporazum. Ukratko, borci su bili dovoljno smireni i pribrani da bi shvatili o čemu je riječ.

A sve je zapravo krenulo jednom objavom na Twitteru Michaela Bispinga. On je obavijestio svoje pratitelje kako će raditi kao komentar na idućoj UFC-ovoj priredbi. Jedan od onih koji su taj "tvit" podijelili i odgovorili bio je Aleksandar Rakić.

"Ako radite ti, Jon Anik ili Dominick Cruz definitivno ću gledati borbe bez potrebe ili želje da ugasim ton. To je činjenica", napisao je Rakić.

Taj komentar nije promakao jednom komentatoru koji nije spomenut na tom popisu, a koji je već ranije radio neke Rakićeve borbe, čak ga i intervjuirao nakon pobjede. Riječ je o Paulu Felderu, koji se tu očito osjetio prozvanim.

"Reci ono što imaš za reći. Je li ovo neka zaljubljenost kao iz trećeg razreda? Otvoreno reci da ne voliš moje komentiranje, a ja ću ti reći da su neke tvoje borbe sranje", napisao je Felder.

"Slušao bih te cijeli dan, ali otvori se i reci što želiš", iduće je što je napisao Rakić, nakon čega je pratiteljima postalo jasno da se prvobitna objava vjerojatno odnosila na komentiranje Daniela Cormiera, ali i Joea Rogana, koji su se u posljednje vrijeme susreli s dosta kritika.

Naravno, Felder je ovdje očito shvatio što je napravio pa je u tom stilu uslijedila njegova iduća objava.

"Ne gajim prema tebi ništa osim poštovanja. Radio sam nekoliko tvojih borbi i ne sjećam se da sam ikad rekao išta negativno ili izvan nekih okvira. Nisam si mogao pomoći nego osjećat se malo pogođen tvojom objavom. Želim ti svu sreću", glasilo je Felderovo "pranje ruku".

Sve se završilo na pomirljivi način.

"Ne znam zašto misliš da je to bio napad na tebe, Irski zmaju. Hoćeš li komentirati tu priredbu s Bispingom? Ako hoćeš, veselim se slušanju tvojih analiza u kojima uvijek uživam. Također mi se sviđa kako radiš intervjue nakon borbi. Puno poštovanja imaš od mene", završio je Rakić, da bi na kraju Felder dodao svoje posljednje.

"Sjajno čovječe! Posljednje što želim je da se tip poput tebe ljuti na mene. Ti si strašan tip. Bio je ovo nesporazum, moja greška", zaključio je ovo priču Felder.

Umalo da smo dobili tenzije između dvojca gdje istih uistinu ne bi trebalo biti. Srećom, sve su riješili na najbolji mogući način.

Linker
23. travanj 2024 11:45