Regija

Alen Babić još uvijek čeka protivnika: ‘Ponudili su mi 5-6 imena, ali niti jedan nije bio dobar‘

Alen Babić

 HANZA MEDIA
Neporaženi hrvatski boksač trebao bi nastupiti ovog vikenda u Manchesteru

Samo 20 dana uoči održavanja priredbe, Alenu Babiću (9-0-0) ponuđen je nastup na boksačkoj priredbi u Manchesteru. ''Savage'' je ponudu prihvatio, ne znajući ni ime protivnika. Ono što pomalo zabrinjava jeste činjenica da protivnik još uvijek nije poznat, a Babić je putem svog Instagram storyja otkrio nešto više detalja po tom pitanju.

''Situacija je sljedeća, dragi moji. Ponudili su mi jedno 5-6 protivnika, ali ni jedan nije bio dobar. Niti jedan nije dostojan, to su jako loši protivnici. Opet su bolji od 'Kockinog' (Hrgovićevog), ali opet nisam htio prihvatiti.''', započeo je ''Savage'', a zatim je otkrio dodatne informacije.

''Samo da znate, odbio sam dosta tih polu-protivnika i čekam pravog. Sad su se javila 2-3 prava, odmah sam pristao. Uskoro imam imena.'', dodao je Babić.

Dakle, čini se da nastup našeg boksača nije u opasnosti, no službena objava protivnika uslijedit će tek narednih dana, a Babić već u subotu ulazi u ring. Bit će to njegov četvrti nastup ove godine, a radi se o impresivnoj brojci, ako uzmemo u obzir da ''Savage'' nije nastupao prvom polovicom godine, zbog ozljede ramena.

Inače, ''Savage'' će u subotu nastupiti na velikoj Matchroomovoj priredbi. U glavnoj borbi večeri, obračunat će se Joseph Parker (29-2-0) i Derek Chisora (32-11-0). Radi se o dvojici ponajboljih teškaša na svijetu, a subotnji meč svojevrsni je revanš, nakon što je Parker u petom mjesecu ove godine, slavio podijeljenom sudačkom odlukom.

Naravno da Babić nije mogao odbiti nastup na takvoj pozornici, no nedavno je Alen najavio kako iduće godine neće tako olako prihvaćati mečeve. Naime, ''Savage'' planira napasti pojas bridger kategorije, a više o tome mogli ste pročitati OVDJE.

Linker
03. svibanj 2024 16:39