Regija

Alen Babić prepričao urnebesnu anegdotu s meča: ‘Mama bocom gađala suca‘

Alen Babic 

 Philip Sharkey/TGS Photo/Shutterstock Editorial/Profimedia
Također je komentirao i nastavak karijere vezan za čekanje Oscara Rivasa

Naš trenutno najpopularniji boksač i od nedavno vlasnik WBC Silver pojasa u jučerašnjem gostovanju za Podcast Inkubator prepričao je dogodovštinu s mamom koja se dogodila u meču protiv Adama Balskog. Prisjetimo se, Adam Balski je našeg Alena teško uzdrmao krošeom nakon zvona za kraj devete runde. Čim se oglasilo zvono Balski je Alena prvo pogodio jednom, a nakon što je Alen u čuđenju pogledao suca, dobio je i drugi udarac od kojeg je jedva ostao stajati na nogama, a Balskome je radi toga oduzet bod. Urnebesna reakcija bila je ona njegove majke, a cijelo Alenovo gostovanje pogledajte OVDJE.

"Rekao sam joj: '"Savage" mama, molim te budi dobra.'. Kraj meča, tj. deveta runda, a mama s bocom gađa suca. I neki Poljaci su bili iza nje, a ona se okreće i "fakić" (srednji prst) im pokazuje. Šou, skoro su mi mamu prebili."

Alen je i sam rekao kako je sudac odradio jako loš posao jer je u nekoliko navrata propustio Poljaka opomenuti kada bi ga ovaj udario nakon zvona. Iako ne zamjera Balskome radi toga, ipak smatra kako je sudac ovdje trebao primjerenije odraditi svoj posao.

U gostovanju je Alen također spomenuo još jednu bitnu stvar vezanu za nastavak svoje karijere. Naime, poznato je već kako će Oscar Rivas braniti svoj naslov tek u kolovozu (8. mjesec), te da bi Alen radi toga trebao čekati gotovo godinu dana na svoju priliku. No on ipak to ne želi, kaže da je već razmišljao o tome i da ne želi čekati Rivasa, već odraditi borbu u međuvremenu.

"Nema šanse, nema teorije (za čekanje). Već sam se ohladio od meča, već sam glavi (spreman) da krenem trenirati. Dave Alen mi se zgadio, rekao sam da ga više neću spominjati. Izazvao me nakon meča: 'Ti si moj stil, ja ću tebe nokautirati.'. Baš je ispao glup. To je veliki meč za Engleze, veći nego ja i Hrga u hrvatskoj. Zbog njih bih to napravio. Baš bi bio dobar meč, polomio bih ga na presici već." - zaključio je Alen.

Alen je do nedavno jako respektirao Davea Alena, no sada mu se potpuno zgadio nakon što ga je totalno neukusno prozvao u trenutku kada mu je trebao čestitati na velikoj pobjedi.

Linker
20. travanj 2024 16:19