Regija

Alen Babić uspješno operiran: ‘Krećem od nule, tko mi se želi pridružiti?‘

Alen Babić
 Facebook
Nakon što je operacijom sanirao ozljedu, Alen Babić obratio se svom ‘Savage Armyju‘

Prije samo nekoliko dana, Alen Babić obavijestio je na društvenim mrežama svoje prijatelje i fanove kako je primoran otkazati meč koji je za ožujak imao dogovoren protiv Erica Moline. Tim je putem otkrio kako je riječ o ozljedi ramena koju je neko vrijeme ignorirao, no da ipak mora "pod nož". Samo par dana kasnije, operacija je obavljena.

Babić se nedugo nakon zahvata odlučio javiti svojim pratiteljima, a niti ovog puta nije propustio odgovoriti na neka pitanje upućena putem Instagrama. Među porukama, koje je objavio u obliku Instastoryja, našla se i jedna motivacijska:

"Cijeli sam dislociran, zakrpan sam više puta i svaki put sam se vratio jači. Čak i sad, kad se nalazim u krevetu obavijen boli, moj um razmišlja samo o pobjedi."

Otkrio je Babić kako je u pitanju bila ozljeda gornjeg mišića bicepsa, a objavom na Facebooku rekao je nešto o terminu povratka u ring, otkrivši i trenutno stanje svog uma.

"Druga strana profesionalnog sporta. Sport danas postaje sve ekstremniji pa samim time naša tijela trpe sve više, gotovo nadljudske napore. Razmislite dva puta prije nego krenete komentirati profesionalnog sportaša. We are here for your entertainment! Operacija je prošla bolje od očekivanog, povratak u ring je za tri mjeseca. Od danas krećem od nule pa tko god želi može se pridružiti", napisao je Alen uz objavu fotografije iz bolnice.

Babić iza sebe ima sjajnu godinu. Nastupio je od kolovoza do kraja godine na tri priredbe Matchroom Boxinga, upisavši tri nove pobjede prekidom, no isto tako je od sebe stvorio zvijezdu na britanskoj boksačkoj sceni. Isti ga žele gledati, za njega imaju jako dobre prijedloge mečeva pa nema sumnje da će se Babić čim bude mogao naći u ringu. Također putem Instagrama otkrio je kako bi to moglo biti već u svibnju.

Linker
24. travanj 2024 20:00