Regija

Babić nakon meča nahvalio protivnika: ‘Pobijedio sam boksača boljeg od svih Hrgovićevih protivnika‘

Alen Babić
 screenshot
Damian Chambers hrabro je prihvatio te jednako hrabro meč protiv Alena Babića odradio

Još jedan odličan nastup i ekspresna pobjeda je iza Alena Babića. A osim borbe u ringu, ovog puta postajala je borba u samoj pripremi, odnosno po pitanju pronalaska protivnika. Na kraju se ukazao Damian Chambers, spreman na kocku staviti svoj omjer 11-1. Od večeras on je tako 11-2, ali osim poraza dobio je Chambers respekt Matchroomove zvijezde te vjerojatno i same promotorske kuće.

"Ja imam ogroman respekt za Damiana Chambersa. Prihvatio je ovaj meč kad ga nitko nije htio. A Eddie Hearn i Dillian Whyte nudili su ga stvarno velikim imenima koja sad ne mislim prozivati. Chambers je vidio moje nokaute, a prihvatio je meč šest dana prije održavanja. Veliki respekt! Tu sam za sve što mu treba. Treba li mu sparing ili bilo što. Može doći trenirati u moj klub, spavati u mojoj kući, on je od danas moj prijatelj", rekao je Babić za Sky Sports odmah nakon meča.

Nakon toga mu je puštena snimka kraja te udarca kojim je meč završen, a on je prokomentirao izvedbu "Savagea" na svoj način.

"Pogledajte Savagea, lud je, ni ja ga nekad ne razumijem. Pogledajte, rame mu je ozlijeđeno, znate to. Ovo je bio opak udarac za laku noć. Svaka čast Damianu, primio je neke opake udarce", opisao je kraj meča u svom stilu Alen, koji je nakon izlaska iz ringa "Savagea" stavio u mirovanje do idućeg nastupa.

Babić želi što prije novi meč, a zna i kakvog protivnika želi. Ovog puta nije bilo imena, nego spomena karakteristike borca kakvog želi vidjeti preko puta sebe.

"Želim prave ratnike, a Damian je pravi ratnik. Bolji je od svih Hrgovićevih protivnika do sada. Želim takve borce, iz tri različite divizije, želim ih sve!", dodao je Babić, potvrdivši da je spreman nastupati u lakoteškoj, teškoj, ali i novoosnovanoj "bridger" kategoriji.

Matchroom Boxing će preko ljeta ponovno organizirati svoj Fight Camp. Nema sumnje kako se Babić želi vidjeti tamo.

Linker
14. travanj 2024 16:18