Regija

Babića prozivaju niskorangirani protivnici, ‘Savage‘ im poručio: ‘Kontaktirajte Hrgovićev tim‘

Alen Babić
 Screenshot (youtube, Secondsout)
Hrvatski boksač ostao je bez prvotno planiranog protivnika za priredbu u Londonu

Jučer ste imali prilike pročitati vijest kako je Alen Babić ostao bez protivnika za priredbu u Londonu koja će se održati 30. listopada. Bivši svjetski prvak Lucas Browne (29-3-0, 25 KO) otkazao je nastup i ''Savage'' je sada u intenzivnoj potrazi za novim protivnikom. Čini se kako zainteresiranih ne manjka.

Naime, Derek Chisora javio se putem svog Instagram profila. Međutim, nije Chisora taj koji je zainteresiran, već njegov povremeni trening partner George Fox (4-0-0, 0 KO). Alen Babić odgovorio je Chisori putem Instagram ''storyja''.

''Uz dužno poštovanje Derek, tvoj dečko treba popiti još puno mlijeka i postati veći i bolji. On je 379. (prema Boxrecu). To bi bio masakr.'', odgovorio je ''Savage''.

image
Story Alena Babića
Instagram (alen Babić)

37-godišnji Amerikanac Christopher Lovejoy (19-1-0, 19 KO) također je zainteresiran za meč protiv Babića. Međutim, radi se o boksaču koji je 320. u poretku teškaša (također prema Boxrecu). Alen Babić nije naročito zainteresiran za takve protivnike te je ponovno putem Instagrama poslao poruku svim takvim borcima koji ga prozivaju.

''Svi vi koji ste rangirani ispod 300. mjesta trebali bi kontaktirati kockastog idiota. On bi vas sve prihvatio i dobro platio. Samo kontaktirajte tim 'Animal' i osigurajte svoje datume. Ja želim pravu borbu.'', napisao je Babić koji je aludirao na Filipa Hrgovića.

image
Story Alena Babića
Instagram (alen Babić)

Inače, Babić je ranije tokom dana izrazio želju da se bori protiv Davea Allena (19-5-2, 16 KO). Britanac je 51. u poretku teškaša, a ''Savage'' je dugo vremena zainteresiran za meč protiv njega. Bio bi to poprilično dobar protivnik za ovu fazu Alenove karijere i Babić bi eventualnom pobjedom jako puno dobio.

Linker
19. travanj 2024 07:39