Regija

‘Bit ću meme do kraja života!‘ Tko je tu kome više podvalio? Pogledajte urnebesnu scenu iz Miočićeve sobe

Stipe Miočić
 Screenshot (YouTube, UFC)
Stipin trener pustio vjetar za vrijeme intervjua, kamere su sve uhvatile, a onda je krenuo šou...

Iako ga ovog vikenda čeka veliki revanš s opasnim suparnikom, Stipe Miočić i njegovi treneri ne pokazuju nikakve znakove nervoze. Štoviše, raspoloženje u timu aktualnog teškaškog prvaka je odlično, zabave ne nedostaje, a u danima uoči UFC-a 260, Francis Ngannou ne čini nam se kao njihov najveći problem.

Naime, najveće 'probleme' na koje je Stipe naišao po dolasku u Las Vegas predstavljaju visilica koja mu smeta za normalno odrađivanje treninga u hotelskoj sobi, boksačke rukavice koje su mu jedva navukli na ruke i - Marcus Marinelli, njegov glavni trener koji mu je priuštio neugodan, ali ujedno i vrlo komičan trenutak pred kamerama.

Pa kako je to Marcus 'podvalio' Stipi? UFC-ove kamere pratile su Miočića koji je davao, a potom i dovršavao jedan intervju, a onda se u pozadini začuo opušteni Marinelli. Da budemo precizniji, čulo se 'vjetar' koji je izašao iz njega.

"Pričajmo malo o tome kako si usred intervjua pustio bombu. Mislim da je kamera to uhvatila", rekao je Stipe svom treneru.

"Žao mi je, nije mi to bila namjera", odgovorio Marinelli.

"Ali bila ti je. Zašto bi to učinio?" - nastavio je Stipe u ozbiljnom tonu i Oscara vrijednoj izvedbi.

"Jesi li ozbiljan?" - sad će već malo zabrinuti Marcus.

"Da. Pa zašto bi to napravio? Dajem intervju..." - nastavlja Miočić koji već polako počinje pucati od smijeha.

"Nisam mislio da će se toliko čuti", pravdao se Marinelli.

Stipe tu više nije izdržao, prasnuo je u smijeh pa dodao:

"Ovo je bilo sjajno. Pokušavao sam se ne smijati. Vjerojatno misle da sam to bio ja... Bit ću meme do kraja života", zaključio je Miočić.

Stipe će, podsjetimo, u ranim nedjeljnim satima u Las Vegasu braniti svoj teškaški pojas. Protivnik će, kao i 2018. godine, biti kamerunsko-francuski nokauter Ngannou. U prvom susretu Miočić je slavio vrlo uvjerljivom sudačkom odlukom, a ovoga puta najavio je još impresivniji nastup.

Komičnu scenu pogledajte od 6:50

Linker
19. travanj 2024 08:47