Regija

Bojković odgovorio Čeliću: ‘On mi uopće nije zanimljiv niti mislim o njemu, čeka ga razaranje‘

Marko Bojković
 Privatna Arhiva
Marko Bojković svojom je najavom održao visoke tenzije pred borbu protiv Patrika Čelića

Nekima najzanimljivije, nekima najintrigantije, a po nekima najizjednačenije finale prve sezone FNC Armagedona ono je u turniru lake kategorije. U njemu će se boriti Patrik Čelić iz zagrebačkog ATT-ja i Marko Bojković koji predstavlja beogradski Ahilej. Bojković je na kraju postao jedini finalist iz Srbije, pokraj nekoliko sjajnih boraca. To mu stvara ponos, ali mu je isto tako žao što još netko od njegovih sunarodnjaka nije uspio proći kroz prethodna dva kruga turnira.

"Svakako je veliki uspjeh biti finalist jednog ovakvog projekta koji okuplja najbolje mlade borce regije. Uspjeh je veći jer sam se izborio uz veliku konkurenciju, kao najmlađi borac i praktično jedini amaterski borac", rekao je Bojković u razgovoru za Fight Site, dodavši:

"Žao mi je što u finalu nema više predstavnika Srbije jer neke smatram zaista dobrim borcima koji mogu puno više, međutim siguran sam da će na idućem Armagedonu imati više sreće."

Šest mjeseci prošlo je između polufinala i finala, koje se dva puta odgađalo. To je vrijeme iščekivanja borbe, ali i prilika za mlade borce da pred tako velik nastup dodatno napreduju, što je i Marko iskoristio. Unatoč svim tenzijama pa tako vjerojatno i želji da se borba odradi što prije.

"Kad bih rekao da sam spreman, lagao bih. Jer sam trenutno prespreman, a ova pauza mi je jako dobro došla jer sam značajno napredovao na nivou fizičke spreme. Prije svega snage i kondicije. Ja osobno ne osjećam nikakve tenzije zbog same borbe i smiren sam cijelo vrijeme budući da mi je jasno da se svakog dana budim sve jači i bolji", otkrio je.

Patrik Čelić je za naš portal izjavio kako Bojkovića smatra patološkim lažljivcem i nasilnikom pa je bilo zanimljivo čuti odgovor na to, kao i njegovo vlastito mišljenje o protivniku.

"O Patriku uopće ne mislim. Nije mi ni najmanje zanimljiv, tek ponekad pomislim na njega i onda to odmah objavim da bi on mislio na mene. Jako mi je zanimljivo što me doživljava kao lažljivca i plašljivog momka jer sam svjestan toga da se on neće moći nositi s mojom snagom i samopouzdanjem, nakon što ga uhvatim odmah u prvoj rundi", odgovorio je i najavio, dodavši prognozu toga kako će borba izgledati:

"Patrik će gledati da me kontrolira jer sam siguran da će osjetiti jednu drugu vrstu snage i sile, nešto na što nije naišao u dosadašnjim mečevima. Svi znaju da od mene mogu očekivati otvorene razmjene i razaranje protivnika. Neće niti ovog puta biti drugačije."

Još na kraju smo Marka pitali što vidi kao svoju najveću prednost pred borbu.

"Mirnu glavu i bolje trbušnjake", glasio je njegov odgovor uz osmijeh.

Linker
13. travanj 2024 04:48