Regija

BORILAČKI TJEDAN: FNC se vraća s finalom četvrte sezone Armagedona, UFC održava još jednu priredbu u Londonu

FNC Bugojno

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, FNC)
Obje priredbe bit će u istom terminu

Iako ovaj tjedan možda nije krcat borilačkim priredbama, ljubitelji MMA-a definitivno bi trebali imati razloga za zadovoljstvo. Nakon nešto slabijeg vikenda što se tiče UFC-a, ovog tjedna čeka nas još jedna priredba u odličnom terminu za europsku publiku, a riječ je o eventu koji će se održati u Londonu u subotu. U otprilike isto vrijeme, FNC se vraća s finalom četvrte sezone Armagedona, a očekuje nas i pet "superfightova" na drugoj priredbi u BiH, točnije u Bugojnu.

FNC Armagedon 4 Finals

Kao što smo već i naglasili, FNC se vraća u Bosnu i Hercegovinu gdje će održati finale četvrte sezone Armagedon turnira. Gledat ćemo finalne mečeve u perolakoj, lakoj, srednjoj i poluteškoj kategoriji, a osim toga, imat ćemo priliku pogledati i nekoliko superborbi, većinom domaćih predstavnika. Profesionalni debi upisat će Frano Brnada, gledat ćemo nastupe braće Sičaja, a tu je i povratak Selvera Mahmića i Tariela Abbasova. Među ovim okršajima kriju se i regionalne borbe, što znači da nas čeka jako zanimljiva subota u Bugojnu.

Gdje: Kulturno-sportski centar Bugojno

Kada: U subotu (22.7.). Priredba kreće u 20 sati.

Popis borbi: OVDJE

UFC Fight Night: Aspinall vs. Tybura

Nakon UFC-a 286 gdje je Leon Edwards obranio svoj pojas protiv Kamarua Usmana, najjača svjetska MMA promocija vraća se u London. Ovoga puta, priredbu će predvoditi povratnik u kavez Tom Aspinall, koji će se boriti protiv poljskog teškaša Marcina Tybure. Aspinall se nije borio upravo od prošlogodišnjeg eventa u Londonu gdje su mu u borbi s Blaydesom stradali ligamenti, a sada će se pokušati vratiti na dobar niz protiv Tybure, koji je posljednju pobjedu upisao protiv Blagoya Ivanova u veljači (drugi mjesec). Kao što se moglo i očekivati, nastupit će puno engleskih boraca pa ćemo gledati nastupe Molly McCann, Marca Diakiesea i drugih, a najbolja stvar jest ta što je priredba u veoma pogodnom terminu.

Gdje: O2 Arena, London

Kada: U subotu (22.7.). Preliminarni dio kreće u 18 sati, a glavni dio u 21 sat.

Popis borbi: OVDJE

Linker
05. svibanj 2024 20:57