Regija

Croata Barrio borit će se na KSW 93 priredbi: Nastupit će u Parizu, evo tko mu je protivnik

Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio

 Screenshot (youtube, Ksw)
Meč će se održati 6. travnja u pariškoj Adidas Areni

Francisco "Croata" Barrio (12-3) nastupit će na KSW 93 priredbi! Nagađalo se neko vrijeme hoće li argentinsko-hrvatski borac ući u okrugli kavez najbolje poljske organizacije, a sada je to i potvrđeno.

Borit će se 6. travnja u Parizu, a protivnik će mu biti domaći borac, Francuz porijeklom iz Obale Bjelokosti Aymard Guih (17-13-1). Borba će se održati u "catchweightu" do 73 kilograma. Prvotni protivnik Guihu trebao je biti Sebastian Rajewski, ali je on otpao zbog bolesti i uskočio je "Croata".

Barrio je zadnji nastup odradio u studenom prošle godine na FNC 13 priredbi u Beogradu gdje je odradio revanš s najvećim rivalom, Vasom Bakočevićem te je pobijedio gušenjem u drugoj rundi. Posljednji nastup u KSW-u odradio je u studenom 2022. kada ga je nokautirao Maciej Kazieczko. Trenutno je na omjeru 2-2 u poljskoj promociji, a sada se sprema na novi izazov u vidu Guiha.

Francuski borac odradit će debitantski nastup pod okriljem KSW-a. Ovaj 35-godišnjak koji nadimak dijeli s hrvatskom vaterpolskom reprezentacijom, "Barakuda", posljednji je nastup odradio u ožujku prošle godine pod okriljem Hexagone MMA promocije te je pobijedio Waltera Gahadzu gušenjem u prvoj rundi. Od svojih 17 pobjeda po sedam ih je ubilježio prisiljavanjem na predaju i odlukom sudaca, a tri puta je slavio nokautom. Ima i nastup za Bellator koji datira iz 2020. godine gdje je također pobijedio.

Kao što smo već i naveli, meč će se održati 6. travnja, a mjesto radnje je pariška Adidas Arena.

Linker
24. travanj 2024 18:19